Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čo sa to deje na katedre žurnalistiky?

.veronika Klindová .spoločnosť

V posledných dňoch sa otvorila Pandorina skrinka a začali z nej vyletovať obvinenia na Jara Bučeka. V petícii za zmenu katedry žurnalistiky sa skloňuje aj jeho meno.

Čo sa to deje na katedre žurnalistiky? Boris Németh Na katedre žurnalistiky to vrie už dlho. Okrem vedenia sa študenti sťažujú aj na niektorých pedagógov. Oprávnene.

sympatického moderátora veľmi obľúbenej šou o láske a partnerských vzťahoch. Vysokoškolskí študenti si dovolili spísať petíciu, v ktorej je bod aj o ňom. Prečo?

Bežnému Slovákovi, ktorému záleží na vzťahoch a tohto milého človeka si z televízie pamätá, to nedáva zmysel. Veď to bol taký zlatý človek, vždy usmiaty a ľuďom sa snažil pomôcť. Tak čo sa to teraz deje? Že on šikanuje svojich študentov? To určite nie. Kde môže človek s takým úsmevom, šarmom a vyrovnaným hlasom niekomu zákerne škodiť? To predsa nejde. Určite je za tým niečo viac. To tí študenti.

Ach áno, veď vieme, akí sú dnešní študenti: leniví, arogantní, hlúpi. Určite sa im už nechcelo učiť a milého pána Bučeka, ktorý ich chcel pripraviť na prax najlepšie, ako vie, chcú teraz zničiť. A to všetko len preto, lebo sa im snažil úprimne pomôcť.

Tak a teraz naozaj. Na katedre žurnalistiky to vrie už dlhšie. To však verejnosť nemá ako vedieť. Doteraz sa totiž väčšinu problémov podarilo ututlať a nikto si nechcel robiť zbytočné problémy a špiniť ruky médiami. No takto to nemohlo ísť donekonečna. Vedenie katedry dlhodobo ignoruje sťažnosti študentov, ktorí už nie sú malé deti.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite