Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň vyhlásil antiosobnosti Slovenska za rok 2023

.redakcia .spoločnosť

Hlavnou antiosobnosťou Slovenska 2023 podľa .týždňa sú Igor Matovič a Peter Pellegrini. Antiosobnosťami Slovenska 2023 sú aj Matúš Šutaj Eštok, alternatívne médiá a Demokrati.

.týždeň vyhlásil antiosobnosti Slovenska za rok 2023 MARTIN MEDŇANSKÝ/SITA Peter Pellegrini sa v roku 2020 rozišiel s Robertom Ficom, tento rok sily opäť spojili. V hre je totiž aj jeho kandidatúra na prezidenta.

hlavné antiosobnosti Slovenska v roku 2023: Matovič a Pellegrini

V roku 2023 postihla Slovensko katastrofa nevídaných rozmerov. Mafiánski únoscovia štátu sa z vôle ľudu vrátili k moci a od prvej chvíle sa snažia únos zopakovať. Tentoraz natrvalo. Prečo teda podľa .týždňa nie je slovenskou antiosobnosťou roka Robert Fico, ktorý je stelesnením tohto únosu? Pretože darmo sa budeme pri požiari hnevať na oheň – podstatné je, či si požiarnici robili poriadne svoju robotu. Antiosobnosťami sú tí, ktorí mali živelnej pohrome brániť a namiesto toho jej pomáhali. 

Najväčšiu zodpovednosť za Ficov návrat nesie Igor Matovič. Spôsob, akým tento človek nezvládol každú výzvu, ktorá sa mu priplietla pod nohy, bol fascinujúci. Od covidovej krízy cez rozvrat verejných financií až po frašku pri podávaní demisie – Slovensko sa stalo hračkou v rukách dieťaťa. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite