Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Admin polície: Útoky sú naše najlepšie vysvedčenie

.marian Jaslovský .rozhovory .spoločnosť

Neuvádzajte, prosím, moje meno, napísal mi mladý muž, ktorý spravuje facebookovú stránku slovenskej polície a dodal, že denne prijíma množstvo vyhrážok, takže už chce zachovávať opatrnosť.

Admin polície: Útoky sú naše najlepšie vysvedčenie FOTO TÝŽDEŇ Proti hoaxom bojuje už aj Polícia SR, a to priamo vo virtuálnom priestore.

stránka Polícia Slovenskej republiky sa stala v priebehu rokov slovenským hitom na sociálnych médiách a k nej pribudla aj policajná stránka Hoaxy a podvody – Polícia SR. Rozprávame sa s členom analytického tímu z Odboru komunikácie a prevencie Prezídia Policajného zboru, ktorý to všetko inicioval. A bavíme sa o stránke, či skôr stránkach, ktoré majú väčší zásah ako hocaký influencer.

ako sa vlastne stalo, že ste sa dostali k vašej súčasnej práci? Čo vás k tomu viedlo?

Vždy ma zaujímalo sledovanie budovania PR okolo rôznych súkromných či športových značiek, ale aj štátnych inštitúcií v zahraničí. Preto keď sa vyskytla takáto príležitosť v rámci najväčšieho ministerstva na Slovensku, tak som sa rozhodol pripojiť ku komunikačnému tímu a vložiť do strategickej komunikácie niečo zo seba. Medzi hlavné motívy by som určite zaradil budovanie dobrého mena inštitúcie, ale aj poskytovanie novej formy služieb pre občanov a podieľanie sa na zvyšovanie ich bezpečnosti aj takouto komunikačnou formou.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite