Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Letná dovolenka s nízkym rozpočtom: Odborníci z Promocodiusu odhalili propagačné akcie a vernostné programy, ktoré šetria peniaz

.sponzorované .promotion

Leto je už za rohom a pre mnohých z nás to znamená čas dovoleniek. Náklady na letnú dovolenku sa však môžu rýchlo zrátať, čo v nás zanechá pocit stresu a neschopnosti užiť si voľno.

Letná dovolenka s nízkym rozpočtom: Odborníci z Promocodiusu odhalili propagačné akcie a vernostné programy, ktoré šetria peniaz Prostock-studio / Adobestock.com

Odborníci spoločnosti Promocodius preskúmali a zhromaždili informácie o najlepších vernostných programoch, akciách a promo kódoch, ktoré vám pomôžu ušetriť peniaze na letnej dovolenke. 

Ako ušetriť na možnostiach ubytovania

Pri plánovaní letnej dovolenky je hľadanie cenovo dostupného ubytovania nevyhnutné na to, aby ste sa zmestili do svojho rozpočtu. Našťastie existuje mnoho populárnych rezervačných služieb, ktoré ponúkajú vernostné programy a propagačné akcie, ktoré vám pomôžu ušetriť peniaze na letné ubytovanie. Tu sú niektoré z nich:

  • Booking.com: Táto platforma ponúka vernostný program Genius, vďaka ktorému môžete ušetriť 10 % alebo viac na vybraných ubytovacích zariadeniach po celom svete. Členovia tiež získavajú exkluzívne výhody, ako je bezplatné vylepšenie izby, neskoré odhlásenie a raňajky zdarma.
  • Airbnb: Airbnb nemá tradičný vernostný program, ale ponúka príležitostné zľavy a akcie pre nových aj existujúcich používateľov. Môžu zahŕňať zľavy na prvú rezerváciu, bonusy za odporúčanie priateľov, aby sa pripojili k Airbnb, a sezónne akcie, ako sú zľavy na pobyty počas sviatkov.
  • Expedia: Táto služba má program Expedia Rewards, používatelia môžu získavať body za rezervácie hotelov, leteniek a balíkov služieb. Členovia získavajú výhody, ako sú exkluzívne hotelové zľavy, bezplatné vylepšenia izieb a VIP prístup na podujatia.
  • Hotels.com: Program Hotels.com Rewards poskytuje možnosť získať bezplatnú noc za každých 10 rezervovaných nocí. Členovia tiež získavajú tajné ceny vybraných ubytovacích zariadení, ktoré môžu byť až o 50 % nižšie ako bežné ceny.
  • Priceline: Program Priceline VIP ponúka členom exkluzívne hotelové zľavy a prístup k VIP vybaveniu, ako sú raňajky a Wi-Fi zdarma. Služba tiež často poskytuje zľavy a propagačné akcie na hotely, lety a dovolenkové balíky.

Vernostné programy a propagačné akcie pre poznávacie zájazdy

Ak cestujete do USA, potom by ste mali venovať pozornosť spoločnosti Gray Line, známemu prevádzkovateľovi prehliadok, ktorý ponúka prehliadky v mestách, ako sú New York, San Francisco a Las Vegas. Jej vernostný program Gray Line Inner Circle poskytuje členom exkluzívne výhody, ako sú zľavy na prehliadky, prednostný prístup k atrakciám a zľavy na hotely a reštaurácie až do výšky 55 %. Členovia môžu získavať body rezervovaním zájazdov alebo odporúčaním priateľov do programu a ich výmenou za zľavy na budúce zájazdy alebo iné výdavky spojené s cestovaním. 

V Európe je jedným z takýchto prevádzkovateľov spoločnosť Big Bus Tour, ktorá ponúka výlety s možnosťou nasadnutia a opustenia autobusu v mestách, ako sú Londýn, Paríž a Rím. Vernostný program spoločnosti, Big Bus Rewards, umožňuje členom zbierať body za každý objednaný zájazd, ktoré môžu využiť na zľavy na budúce zájazdy až do výšky 75 %. Členovia okrem toho získavajú výhody, ako sú bezplatné pešie prehliadky a bezplatná plavba po rieke. 

Pre milovníkov ázijského cestovania je Klook populárnym prevádzkovateľom prehliadok, ktorý ponúka zájazdy do rôznych krajín, napríklad do Japonska, Thajska a Indonézie. Spoločnosť ponúka Klook Credits, vernostný program, ktorý umožňuje členom získavať kredity za každý objednaný zájazd, ktoré možno vymeniť za zľavy na budúce zájazdy, atrakcie alebo dopravu až do výšky 30 %. 

Viac ako základy: Riadenie súvisiacich nákladov na letnú dovolenku

Pri plánovaní letnej dovolenky je ľahké zamerať sa len na hlavné výdavky, ako je doprava a ubytovanie. Je však dôležité zvážiť aj súvisiace náklady, ako je oblečenie, obuv a vybavenie, ktoré môže byť potrebné na niektoré aktivity alebo výlety. Okrem toho sa náklady na stravu a iné každodenné výdavky môžu rýchlo zvýšiť a ovplyvniť celkový rozpočet cesty.

Podľa správcu kupónov spoločnosti Promocodius Romana Zhorníka: „Je veľmi dôležité nepodceňovať súvisiace náklady na dovolenku. Cestovatelia často zabúdajú na menšie výdavky, ako je napríklad nákup nového oblečenia alebo vybavenia na konkrétne aktivity. Tieto náklady sa môžu rýchlo zrátať a výrazne ovplyvniť celkový rozpočet cesty.“

Našťastie existujú spôsoby, ako ušetriť peniaze na týchto súvisiacich nákladoch pomocou propagačných kódov a zliav. Webová stránka Promocodius ponúka rôzne promo kódy aj do obľúbených predajní, ktoré ponúkajú oblečenie, obuv a outdoorové vybavenie. Okrem toho promo kódy pre obchody s potravinami a reštaurácie môžu pomôcť znížiť náklady na jedlo a iné každodenné výdavky počas dovolenky.

PromoCodius je online platforma, ktorá ponúka aktuálne kupóny, ponuky a zľavy pre tisíce známych a popredných predajcov. Pôsobí na Ukrajine, v Českej republike, Poľsku, na Slovensku, v Rumunsku, Švédsku, Dánsku, Fínsku, Nórsku, Španielsku, Mexiku, Spojených štátoch a Turecku.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite