Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vytvor si tričko s vlastnou potlačou pre psíčkara s fotkou psa

.sponzorované .promotion

Nejde pritom len o potlač tričiek, ale aj o iné tipy pre psíčkarov – hrnčeky, vankúše či podložky pod myš. A pozor! V online Kreátore si ich vytvoríš rýchlo a jednoducho a o pár dní máš svoje psíčkarske veci doma. Naviac sa môžeš spoľahnúť na kvalitnú potlač, ktorá niečo vydrží.

Vytvor si tričko s vlastnou potlačou pre psíčkara s fotkou psa

V zásade máš dve možnosti ako tvoriť vlastný dizajn. Pre príklad si vezmime tričko s potlačou pre psíčkarov:

  1. Vytvoríš si potlač tričiek s fotkou psa. Nahráš svoju fotografiu do online Kreátora, kde si ju prispôsobíš, prípadne k nej pridáš nápis, obrázok či ďalšiu fotku. Keď je tvoj dizajn hotový, tričko ti vytlačíme a pošleme.
  2. Vytvoríš tričko s naším predvoleným, ale upraviteľným psíčkarskym motívom. Nápisy, obrázky alebo fotky – tieto dizajny s psíčkarskou tematikou si môžeš do istej miery pozmeniť podľa svojho gusta (napríklad zmena farby alebo prispôsobenie textu). Keď je všetko presne podľa tvojich predstáv, tričko vytlačíme a pošleme ti ho.

A teraz sa pozrime na konkrétne príklady toho, ako môže vyzerať vankúš s fotkou psa, hrnček pre psíčkara alebo vlastné tričko so psom!

Dizajny na predmety a tričko s vlastnou fotkou psa – návod a tipy, ako na to

Čo tak zvečniť si domáceho miláčika nielen na fotke, ale aj na oblečení, vankúši či hrnčeku? Možností je mnoho a my ti poradíme, ako na to a prihodíme zopár tipov, ako s fotkou pracovať, aby bol výsledný dizajn tvojho psíčkarskeho trička či mikiny dokonalý. Nezabudni však, že základom je kvalitná fotografia tvojho psíka, mačky alebo iného domáceho miláčika!

Tričko s vlastnou potlačou fotky psa na celé tričko

Takéto tričko s vlastnou potlačou s fotkou tvojho psa môže byť zábava nielen pre teba, ale aj pre tvojho chlpáča. Na začiatok budeš potrebovať kvalitnú fotografiu psa – ideálne tváre. Mala by byť ostrá a s vysokým rozlíšením, čo bez problémov zvládneš mobilom. Následne fotku nahráš do online Kreátora a zadáš si možnosť 'Odstrániť pozadie' (stojí to symbolických 5 eur a všetko urobíme za teba). Keď ti takéto tričko príde domov a oblečieš si ho na seba, priprav si telefón ešte raz; výraz tvojho psíka, keď ako zíza na seba na tričku, bude totiž stáť zato!

Mikina s vlastnou potlačou so šteniatkom až po dospelého psíka

Tento skvelý nápad, mikina s vlastnou potlačou pre psíčkara si vyžaduje prípravu. Vyber päť fotiek svojho psíka, ktorými dáš potlačiť mikinu. Ale pozor, nebudú to hocijaké fotky – zvoľ fotky od šteniatka až po súčasnosť. Uvidíš, že keď budeš mať tieto psie fotky na mikine vedľa seba, chytí ťa to za srdce!

Vankúš pre psíka s menom a fotkou

Vankúše pre bernardínov síce v ponuke nemáme, no čivavy a menšie plemená si celkom určite s radosťou polebedia na  vlastnom vankúši pre psa s fotkou a menom. Vytvoríš ho za okamih v online Kreátore, kde si vyberieš aj rozmer, var a farbu vankúša a následne uvidíš, ako bude vyzerať fotka tvojho chláčika na vankúši. Keď to už máš takto pripravené, môžeš k fotke dotvoriť aj nápis – obvykle to býva meno psíka či mačky.

Predpripravené, upraviteľné dizajny na tričko s domácim miláčikom

Náš online kreátor funguje tak, že si doň môžeš nahrať vlastné fotky a spraviť z nich potlač na tričko, mikinu, ďalšie oblečenie a darčekové a praktické predmety. Okrem toho však obsahuje stovky overených, veselých dizajnov na potlač pre psíčkarov, milovníkov mačiek či zvieratiek vo všeobecnosti.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite