Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prečo si vybrať tmavomodrú rohovú sedačku do obývačky?

.sponzorované .promotion

Aká by podľa vás mala byť ideálna rohová sedačka? Dizajnová, ale zároveň nadčasová? Dostatočne veľká a pohodlná? Trvanlivá a odolná voči znečisteniu? Alebo možno multifunkčná, aby ste na nej mohli sedieť aj spať? Všetky tieto charakteristiky prináša... tmavomodrá rohová sedačka. Neveríte tomu? Prečítajte si tento článok a my vás presvedčíme o jej ideálnych vlastnostiach.

Prečo si vybrať tmavomodrú rohovú sedačku do obývačky? vlastné / agatanabytok.sk

Tmavomodrá rohová sedačka je módna a nadčasová zároveň

Ak snívate o usporiadaní, ktoré je plne v súlade so súčasnými trendmi, ale zároveň je nadčasové a odlišné od ostatných, tmavomodrá rohová sedačka vám to pomôže dosiahnuť. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí majú radi módne a obľúbené štýly, ako je loftový, minimalistický alebo škandinávsky, ale chcú, aby bol ich interiér unikátny, bez kopírovania vzorov. Hoci vysoké tmavomodré rohové sedačky priťahujú čoraz väčší záujem kupujúcich, stále predstavujú menšiu skupinu ako najpredávanejšie sivé sedačky.

Tmavomodrá je síce rovnako trvácna ako čierna, no keďže pôsobí svetlejšie, vyvoláva pozitívnejší dojem. Vo svete dizajnu sa objavuje už stáročia, pričom sa spája s luxusom a bohatstvom kráľovských palácových interiérov. Nemusíte sa báť, že by sa vaše leňošenie čoskoro stalo minulosťou.

Tmavomodrú rohovú sedačku veľmi ľahko zakomponujete do priestoru

Pri výbere tmavomodrej rohovej sedačky do obývačky môžete experimentovať s rôznymi štýlmi – obľúbenými aj menej bežnými. Čo tak skúsiť použiť vo vašom interiéri glamour, new hampton, modernú klasiku alebo eklektický mix?

Ak sa obávate, že nebudete vedieť, aké doplnky si vybrať k tmavomodrej rohovej sedačke, upokojíme vás. Najmä veľká tmavomodrá sedačka je sama o sebe taká výrazná a elegantná, že nepotrebuje veľa doplnkov, aby vynikla. V skutočnosti si nevyžaduje prakticky žiadne. Kľúčovou ozdobou vášho interiéru sa stane veľká tmavomodrá sedačka, pokiaľ sa pre ňu rozhodnete. Farbu čalúnenia môžete zopakovať v ďalších 2-3 akcentoch, napr. ju použiť v podobe vzoru na textíliách, tienidle alebo podstavci lampy či grafiky na stene.

Námornícka modrá dobre ladí s béžovou, ružovou, žltou, oranžovou, červenou, sivou, striebornou a zlatou a ďalšími odtieňmi modrej. Ak máte záujem o širokú ponuku nábytku tohto typu, pozrite si rohové sedacie súpravy z agatanabytok.sk.

Aké tmavomodré rohové sedacie súpravy sú dostupné na trhu?

Rohové sedacie súpravy v námorníckej modrej sú čoraz rozsiahlejšou skupinou produktov v obchodoch s nábytkom. Vďaka tomu je ľahké nájsť nábytok v štýle lounge s ideálnym dizajnom, optimálnymi rozmermi a preferovanou funkčnosťou. Hitom sú okrem iného rohové rozkladacie sedačky na každodenné spanie. Tmavomodré rohové sedačky dostupné na trhu sa okrem iného líšia:

  • usporiadaním prvkov – môžete si vybrať medzi rohovými sedacími súpravami v tvare písmena L a U;
  • materiálom čalúnenia – môžete si vybrať rohovú sedačku potiahnutú látkou, prírodnou kožou alebo ekokožou;
  • mechanizmom sklápania, ktorý umožňuje zo sedačky vytvoriť posteľ – tmavomodrá rohová rozkladacia sedačka, ktorá je cez deň efektná, sa po zotmení ľahko zmení na pohodlnú posteľ;
  • štýl vyhotovenia – v súčasnosti navrhnuté rohové sedačky sa hodia prakticky ku všetkým špičkovým štýlom interiérového dizajnu;
  • veľkosť – najmenšie rohové sedačky majú šírku približne 2 metre, zatiaľ čo najväčšie merajú viac ako 4 metre;
  • vlastnosti poťahovej látky – ak máte deti alebo domáce zvieratá, oplatí sa investovať do rohovej sedačky s ľahko čistiteľným poťahom odolným voči škvrnám.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite