Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Najmodernejšia manikúra 2023: trendy a novinky

.sponzorované .promotion

Zaobísť sa bez elegantnej manikúry na rukách je dnes jednoducho nemožné. Koniec koncov, aký módny obraz vytvoríte bez štýlového a nádherného dizajnu nechtov? Dnes by sme vám preto chceli ponúknuť čerstvú recenziu na tému: trendy manikúry 2023, najlepšie trendy v mnohých štýloch a variáciách.

Najmodernejšia manikúra 2023: trendy a novinky Dev_Maryna / shutterstock.com

zdá sa, že už nie je možné prísť s niečím novým a jedinečným v dizajne nechtov. Ale majstri nechtového priemyslu sa neunavia, skúšajú a vytvárajú nové riešenia a typy nechtového dizajnu a ponúkajú nám tie najlepšie majstrovské diela vytvorené v roku 2023.

Súčasné trendy a obľúbené top nechty poskytujú sofistikovanú a diskrétnu manikúru pre krátke a stredné nechty prirodzeného tvaru - oválne, mandľového tvaru, zaoblené hranaté. Ale dievčatá, ktoré chcú vykonávať extravagantnú manikúru, by nemali byť smutné, pretože niektorí dizajnéri ukázali úplne odlišné trendy manikúry pre módnu sezónu 2023 - v trende sú aj dlhé ostré nechty.

Preto môžeme s istotou povedať, že móda je kontroverzná a tu je výber na vás - módna manikúra pre krátke nechty alebo veľkolepá manikúra pre ostré nechty. Nezabudnite tiež na neodolateľnú zrkadlovú manikúru alebo jemnú nude manikúru pre vaše nechty, ktoré sú tiež v trende na rok 2023.

Moderné trendy vám umožňujú experimentovať a vytvárať zaujímavé novinky a originálne vzory manikúry 2023 od MAKEUP, ktoré by vás určite potešili a inšpirovali každý deň. Chceli by ste sa dozvedieť viac o trendoch manikúry 2023 - nové a najlepšie nápady na nechtový dizajn pre krásne dámy? 

Andrii Oleksiienko / shutterstock.com

Módny tvar nechtov, farebné zimné nechty a najlepšie techniky nail art

Niektoré dievčatá a ženy sú v sezóne otrávené pokojnými a stručnými krátkymi nechtami, svoju manikúru môžete bezpečne zmeniť na veľkolepé ostré nechty, ktoré vám pomôžu vytvoriť večerný a nádherný luk na špeciálnu udalosť. Mnohí návrhári na módnych prehliadkach nám ukázali trendy manikúry 2023, pokiaľ ide o prirodzené a známejšie krátke nechty, ale aj niektorí módni guru opäť ukázali originálnu manikúru na dlhé ostré nechty 2023, ktorá je tiež in. 

Na dosiahnutie požadovaného výsledku na nechtoch a vytvorenie módnej manikúry je dôležité vziať do úvahy veľa detailov a vlastností, ktoré však vytvárajú veľmi krásny a módny dizajn nechtov. Venujte pozornosť nielen tvaru nechtov, ale aj farebným trendom, od nude a ivory odtieňov až po tmavé a sýte farby.

Ružová, broskyňová, modrá, fialová, šedá, piesková, mliečna, sú to trendové svetlé jarné farby na nechty a odtiene roku 2023. Z tmavých a sýtych farieb sú najobľúbenejšie víno, bordová, marsala, morská pivónia, grenadína, zelená, červená, metalická.

Najlepšia manikúra roku 2023 sa dá urobiť v prevedení kami fubuki, vodnej ceste, farebnom bloku, mramorovom kameni, negatívnom priestore, kovovej manikúre a kamienkoch, minimalistickom, geometrickom a origami, ako aj v mnohých ďalších zaujímavých variáciách. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite