Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Aký je najlepší regál do garáže? Predsa ten kovový

.sponzorované .promotion

Poriadok v garáži je pre mnohých nesplniteľná úloha. Teda aspoň ak ju zároveň používate aj na odkladanie auto doplnkov, záhradných či športových potrieb. Problém s udržiavaním poriadku však súvisí najmä s úložným priestorom, ktorý máte k dispozícii. V tomto smere sú kovové regály ideálnou voľbou práve do garáže.

Aký je najlepší regál do garáže? Predsa ten kovový www.majster-regal.sk

Kovové regály do garáže prežijú aj náročné podmienky

Regály do garáže by mali byť dostatočne odolné, pretože budú zrejme vystavované prachu, nečistotám, vlhkosti a možno aj nejakému rozliatemu oleju alebo iným tekutinám. Okrem kovovej konštrukcie môžu byť kovové aj police, vybrať si však môžete aj regál s policami z HDF, ktoré sú vhodné do suchých garáží. 

Teplotným výkyvom a zvýšenej vlhkosti dobre odolávajú kovové regály s drôtenými policami alebo s plnými kovovými policami. Ako vidíte, tieto úložné systémy sú ako stvorené do náročných aj celkom bežných podmienok. 

Využijete každú voľnú stenu

Možno sa to na prvý pohľad nezdá, ale kovové regály sú veľmi flexibilné. Dostupné sú v rôznych veľkostiach, dajú sa spájať a nechýbajú ani rohové kusy, ktoré vám umožnia využiť naozaj každý voľný priestor. 

Kovová konštrukcia je pevná a odolná, ale pritom subtílna. To znamená, že vám ukrojí naozaj minimum priestoru a dopraje vám viac úložného miesta. Regál odporúčame umiestniť na každú voľnú stenu ku ktorej máte prístup. Úložných priestorov na sezónne pneumatiky, doplnky k autu, lyžiarky, bicykle, výbavu na kempovanie, kosačku a ďalšie nevyhnutnosti nie je nikdy dosť. 

Efektívnejšie skladovanie vďaka boxom, košom aj háčikom

Samotné regály vám síce dovoľujú umiestniť si police do takej výšky aká vám vyhovuje, ale na skutočne prehľadne a efektívne uložené veci to stačiť nebude. Využite preto plastové boxy na drobnosti alebo veci, ktoré by mohli navlhnúť. Kartónové krabice nie sú príliš vhodné práve kvôli vlhkosti, ale môžu ich poškodiť aj hlodavce, ktoré sa z času na čas zvyknú objaviť v garáži. 

Veci v regáloch a boxoch sa snažte uložiť čo najrozumnejšie, najlepšie je ak si na každý box napíšete, čo sa v ňom nachádza. Pokiaľ budete mať veci uložené podľa kategórií, teda napríklad záhradné vybavenie na jednom mieste, doplnky do auta budú taktiež pokope, strávite menej času hľadaním potrebných vecí. 

Skvelým pomocníkom sú aj háčiky a stojany na háčiky. Náradie či bicykle sa lepšie skladujú zavesené, navyše tým ušetríte aj nejaké to miesto. 

Zdroj obrázkov: www.majster-regal.sk

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite