Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pravidelné inšpirácie pre fanúšikov športu a stávok

.sponzorované .promotion

Zábava, radosť z výhry alebo súťaživosť. Športové stávkovanie si našlo už státisíce fanúšikov, ktorí sa touto činnosťou radi zabávajú. Vďaka širokému portfóliu stávok, za čo treba vyzdvihnúť stávkové kancelárie, nie je núdza o výber udalostí na váš tiket.

Pravidelné inšpirácie pre fanúšikov športu a stávok Depositphotos.com, lightsource

pri veľkom množstve športov a stávkových udalostí sa však môžete neraz zastaviť pri tom, že sa neviete rozhodnúť, aký zápas môže byť zaujímavý. Kde nájsť inšpirácie? Môžete sledovať napríklad tipy na zápasy na stránke tipovaniezapasov.sk. Ide o portál, kde sa vždy v pondelok ráno o 8:00 hodine môžete tešiť na zabehnutý prídel troch vybraných stávok, ktoré sú založené na šikovných analýzach autorov.

Tie vám vedia poslúžiť ako inšpirácia pre vaše tikety. Nemusíte sa vždy stotožniť s výsledným tipom autorov, ktorý navyše ani nemá stopercentnú garanciu úspešnosti. Môžete si odvodiť vlastnú stávku a to na základe informácií, ktoré v článkoch objavíte. Koniec koncov, o to presne ide. Na tiket dávajte len tie stávky, ktorým veríte. Samotné tipy berte len ako inšpiráciu. Nielen na tejto stránke, ale aj na akýchkoľvek iných. Rozhodujte sa vždy podľa vlastného uváženia.

čo sa často tipuje?

Zabehnuté pravidlo o ponuke a dopyte platí aj v stávkovaní. Zápasy a športy, o ktoré je najväčší záujem, sa aj s väčšou pravdepodobnosťou objavia v pondelkových tipoch. Tešiť sa tak môžete na pravidelné rozbory stretnutí pod hlavičkou UEFA, kam sa už vedia prebojovať aj slovenské alebo české kluby.

Vynechať sa nedajú ani obrovské športové udalosti ako olympiády, majstrovstvá sveta či Európy, alebo elitné ligové súťaže.

aké stávky očakávať?

Ako sme už zmienili, vyššie uvedený web pre stávkarov prináša okrem inšpiratívnych informácií, na základe ktorých si viete odvodiť vlastné stávky, aj konkrétne tipy. Tie často obsahujú stávky na počet gólov, víťazné družstvá, polčasy či handicapy. Autori sa nevyhýbajú ani riskantnejším remízam alebo presnému počtu gólov.

Osviežením bývajú tipy na strelcov, ktoré sa objavujú pri atraktívnych a významných zápasoch, kde kurzová ponuka bookmakerov obsahuje aj menoslov potencionálnych skórujúcich.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite