Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ako viesť fundraisingové kampane nielen v časoch krízy?

.sponzorované .promotion

Ostatné mesiace i roky sa náš svet a život, na ktorý sme boli ešte donedávna zvyknutí, obrátili naruby. Najskôr dva roky pandémie, teraz nepredvídateľná brutálna vojna za našimi východnými hranicami.

Ako viesť fundraisingové kampane nielen v časoch krízy?

očakávaný návrat do post-pandemického normálu sa nekoná, namiesto toho čelíme jednej z najväčších výziev na našom kontinente od druhej svetovej vojny a musíme si zvykať na nový „normál“. Ako v týchto pohnutých časoch získavať zdroje nielen pre urgentné výzvy, ale aj pre naše dlhodobé poslanie? A aký to má dopad na prácu fundraiserov a fundraiseriek?

Nenechajte si ujsť Slovensko-českú konferenciu o fundraisingu, ktorú po vynútenej odmlke organizuje Slovenské centrum fundraisingu opäť vo fyzickej podobe. Toto stretnutie fundraiserov a lídrov mimovládnych organizácií prináša inšpirácie i návody pre začínajúcich či skúsenejších fundraiserov a fundraiserky. Zistite, komu praje fundraisingové šťastie, ako sa vyvíja digitálny fundraising na Slovensku i Česku, ako zapáliť iskru inšpiratívnym príbehom, či ako prijať CRM (customer relationship management) systém Salesforce s otvorenou náručou. Experti predstavia, ako sa vydať na cestu výnimočného fundraisera, či ako získať odolnosť a preniesť ju spolu so zodpovednosťou do inšpiratívneho líderstva.

Po vzore CEE Fundraising Conference sa tentoraz prvýkrát uskutočnia aj špecializované masterclassy, ktoré umožnia zorientovať sa vo vybranej téme lepšie. Účastníci tak na širšom priestore budú mať možnosť zistiť, ako integrovať CRM do digitálnej architektúry svojej organizácie, či ako sa rýchlo a ľahko stať online fundraisingovým guru.

Pýtajte sa a podučte sa od skúsených expertov a expertiek ako Jan Gregor (CZ), Zuzana Suchová (SK), Lukáš Hejna (CZ), Laura Dittel (SK), Petra Joklová (CZ), Zuzana Behríková (SK), Karolína Kratochvílová (CZ), Peter Fabian (SK) či Radoslava Nováková (SK).

Slovensko-česká konferencia o fundraisingu sa koná 12. – 13. 5. 2022 v Košiciach.

Vďaka podpore od Active Citizens Fund a Karpatskej nadácie konferencia prvýkrát prichádza do metropoly Východu. Zároveň ju môžeme ponúknuť za polovičnú výšku účastníckeho poplatku oproti bežným ročníkom. Znevýhodnené organizácie majú dokonca šancu získať účasť na konferencii úplne bezplatne.

Všetky informácie o Slovensko-českej konferencii o fundraisingu možno nájsť na www.skczfundraising.org. Registrácia prebieha do 9. 5. 2022. Tešíme sa na stretnutie s vami.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite