Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Tipy na praktické vianočné darčeky, ktoré zakúpite aj počas lockdownu

.sponzorované .promotion

Obdarujte blízkych, priateľov či kolegov darčekmi, ktoré ich zaručene potešia a nebude na sadať prach. Určite sa to stalo aj vám, že ste boli obdarovaný niečím, čo vám teraz zavadzia v skrini či v poličke a je vám ľúto posunúť nevyužívanú vec ďalej, len preto, že „bol to predsa darček“.

 Tipy na praktické vianočné darčeky, ktoré zakúpite aj počas lockdownu

Buďte originálny a darujte darček, ktorý bude praktický a sledujte nefalšovanú radosť vašich blízkych. Hodnotné jedlé darčeky priamo z farmy alebo prírodnú kozmetiku teraz zakúpite na www.farmove.sk – platí pre dovoz vlastnými závozmi FARMOVE: Bratislava a okolie, Trnava, Trenčín, Banská Bystrica, Zvolen, Žiar Nad Hronom, Žilina, Nitra.  

Neviete, čo darovať kolegom v práci? 

Stavte na istotu, dajte kolegom vedieť, že na nich myslíte. Med priamo od včelára spolu s čokoládkou či orieškami sú milou pozornosťou, ktorá poteší naozaj každého.

Rodičia a starí rodičia

Poznáte to, nič nechcú a nič nepotrebujú – „len aby sme boli zdraví“. Doprajte im veci, ktoré si počas roka odopierajú alebo by si sami nekúpili. Napríklad kvalitnú kávu praženú na Slovensku, 100% organické šťavy a prírodné výživové doplnky, alebo im darujte debničku plnú ovocia a zeleniny, ktorú im doručíme priamo domov.

Pre ňu

Každá žena sa poteší kvalitnej prírodnej kozmetike. Ak si netrúfate vybrať tú správnu pleťovú kozmetiku,rozhodnite sa pre krém na ruky alebo voňavý šampón na telo, ideálne oboje. Potom už stačí priložiť lahodný čaj či sušené ovocie pre zdravé mlsanie či výdatné raňajky.

Rada pečie? Podporte ju!

Kváskovanie je čoraz populárnejšie, vytvorte jej pod stromčekom praktický set, ktorý využije každá gazdinka. Kniha o tajomstvách kváskovania, ošatka na chlebík a originálne múky na kváskovanie určite nezapadnú prachom.

Každého cukrára zas potešia čerstvé vanilkové struky či domáci ovocný džem.

Pre neho

Vybrať ten správny darček pre muža je ťažkým orieškom. Počas roka si kúpi, čo potrebuje a častokrát toho nepotrebuje veľa, však? Prezradíme vám tajomstvo – všetkých mužov spája láska k jedlu. Ak si pod stromčekom nájde luxusné víno, slané dobroty či špeciálne pre neho vyskladaný balíček údenín, bude mu škvŕkať v bruchu aj po výdatnej štedrovečernej večeri.

Orieškové maslo mu pohladí chuťové poháriky a doplní proteíny. Má rád štipľavé? Prezrite si našu ponuku chilli omáčok a určite si vyberiete. Zamerajte sa na to, čo má rád a obdarujte ho tými najlepšími pochúťkami z FARMOVE.sk

Najlepšie darčeky pre deti

Hľadáte vhodný darček pre synovca, krstňa alebo iného detského člena? S deťmi je to snáď najjednoduchšie, radosť im urobí čokoľvek a ak sa to dá zjesť, ich radosť sa násobí. Kniha „Moji zeleninkoví kamaráti“ rozradostí všetky detičky do 7 rokov a určite aj ich rodičov. Práve vďaka tejto knihe začali tisícky detí papať viac zeleniny. Ku knihe sa hodí aj maľovanka, aby ovocie bolo detským kamarátom. No a aby to nebolo len o aktivitách, vyberte k darčeku chutné dobrotky, ktoré sú navyše zdravé, bez zbytočnej chémie a poctivo vyrobené na Slovensku, a budete tým najobľúbenejším Ježiškom.

Darujte netradičné chute

Už ste kúpili nejaký darček, ale ešte sa vám k nemu pýta nejaká drobnosť? Vyberte si z našej ponuky exotického ovocia. Takýto jedlý doplnok k darčeku ohúri svojím vzhľadom a pekne doplní váš vianočný balíček.

Nezabudnite na domácich miláčikov

Sú súčasťou rodiny a tiež si zaslúžia drobnosť, vďaka ktorej vás nechajú počas sviatkov nerušene pozerať vianočné filmy. Kvalitné mäsové konzervy či granulky môžete využiť aj ako odmenu.

Váš chutný darček môžete doplniť o darčekovú poukážku na nákup vo FARMOVE.sk, obdarovaný si tak sám vyberie, ktoré z našich lahodných potravín mu urobia najväčšiu radosť. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite