Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Chuť šťavnatého červeného ovocia ukrytá vo fľaši

.sponzorované .promotion

Maliny, jahody, granátové jablko, brusnica či červený grep – pri pomyslení na toto chutné a svieže ovocie sa vám určite zbiehajú slinky a štartujú chuťové poháriky. Najmä počas horúcich letných dní, keď telo potrebuje osviežiť a zároveň doplniť tekutiny a chýbajúce vitamíny.

Chuť šťavnatého červeného ovocia ukrytá vo fľaši

skvelým tipom na nápoj s príchuťou červeného ovocia je minerálna voda Magnesia RED, ktorá obsahuje prírodný horčík a zároveň vitamíny B, ktoré podporujú správnu funkciu imunitného systému (na 100 ml ich obsahuje 15% referenčnej hodnoty príjmu). 

Ako nám prezradila Eva Blaho, certifikovaná nutričná terapeutka, členka Slovenskej asociácie pre výživu a prevenciu, vitamíny skupiny B sú veľmi dôležité pre správne fungovanie organizmu: „Komplex vitamínov skupiny B prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému, k správnej funkcii psychiky, k zníženiu miery vyčerpania a únavy, k správnemu metabolizmu sacharidov, tukov a bielkovín, čo je dôležité pre tvorbu energie. Ich nedostatok sa prejavuje formou únavy, depresie, zlej nálady, nespavosti, objaviť sa môže zlá kvalita vlasov, rôzne dermatitídy, kútiky na ústach či poruchy trávenia.“ 

A kto by mal vitamíny B prijímať vo zvýšenej miere? „Sú to najmä ľudia pod stresom, športovci a tehotné ženy,“ radí odborníčka Eva Blaho. Ak práve do tejto kategórie aj nepatríte, s chuťou si Magnesiu RED doprajte, je bez konzervantov, nízkokalorická a pritom bez umelých sladidiel. Vychutnajte si napríklad príchuť jahoda alebo granátové jablko. 

Viac na www.magnesia.sk.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite