Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Topánky Air Vapormax na bežné aj športové nosenie

.sponzorované .promotion

Patríte k ľuďom, ktorí si dajú záležať na výbere topánok alebo siahnete po prvých, čo vám padnú do ruky? V prvom rade by ste sa mali v topánkach cítiť pohodlne a v druhom rade by mali aj štýlovo vyzerať. Ak sa pozriete na svoju topánkovú flotilu, spĺňajú vaše modely tieto dve kritériá? V prípade, že potrebujete doplniť svoju obuv, poradíme vám typ, ktorý by sa vám mohol do vašej zbierky hodiť.

Topánky Air Vapormax na bežné aj športové nosenie footshop

v roku 2016 zažili debut topánky Nike Air Vapormax, ktoré slúžia ako aktívnym športovcom, tak aj ostatným ľuďom na bežné nosenie. Prečo sú však práve modely z roka 2020 a tie tohtoročné v takej obľube?

udržateľnosť je v móde

Pri niektorých modeloch topánok Nike Air Vapormax si môžete všimnúť, že sú označené ako "sustainable". S týmto štítkom sa určite čoraz viac stretávate vo svete módy a pomenovanie znamená z angličtiny "udržateľné". Ide teda o topánky, ktoré boli z určitej časti, prípadne úplne celé, vyrobené z recyklovaných materiálov, ako je napríklad recyklovaný polyester. Nie všetky modely z rady Nike Air Vapormax sú udržateľné, a teda ak si dávate záležať na ekológii, prípadne sa snažíte znížiť svoju uhlíkovú stopu, no zároveň potrebujete nové topánky, všímajte si toto označenie a siahnite po sustainable obuvi. 

špecifická podrážka

Vrchná textília topánok Air Vapormax značky Nike je vyrobená z ľahkého priedušného materiálu v rôznych farebných prevedeniach. Preto si z tohto typu obuvi vyberú aj muži, aj ženy. Tento priedušný materiál sa nazýva Flyknit. Topánka má medzipodrážku s názvom Air Sole a je špecifická tým, že obsahuje kapsulu naplnenú stlačeným vzduchom, vďaka ktorej je dopad na povrch jemnejší pre kĺby. Táto medzipodrážka funguje ako tlmiaci prvok a nebudete cítiť silné nárazy. Na topánkach Air Vapormax je zaujímavé to, že táto bublina na medzipodrážke je úplne viditeľná, čím je model špecifický.

Výhodou topánok Air Vapormax je aj ich gumená podrážka, o ktorú sa v podstate nemusíte starať. Nemení tvar a je odolná voči vonkajším vplyvom. Guma je pri dopade chodidla na povrch mäkká, čím len dopĺňa odpruženie topánok. Zaujímavosťou je, že vyvinutie celej podrážky na týchto topánkach trvalo dlhých sedem rokov. Môžete si teda byť istí, že ide o dokonalú kvalitnú obuv, ktorá vám vydrží. Testovanie robilo neuveriteľných 350 atlétov, takže Nike Air Vapormax sú naozaj dobrou voľbou.

Ak vás tento typ topánok od značky Nike zaujal a chceli by ste mať jeden či viac modelov vo svojom topánkovom šatníku, pozrite sa na ponuku e-shopu Footshop, kde nájdete rôzne farebné kombinácie. Vyberie si naozaj každý.

Skvelé na týchto topánkach je to, že ich využijete na lifestylové nosenie, ale pokojne si ich dajte aj na beh či na bicykel. Všestranné použitie za dobrú cenu. Podarí sa vám ostať pri jednom modeli?

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite