Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Online stávkovanie - bezpečná alternatíva pre hráčov počas pandémie Covid-19

.sponzorované .promotion

Zorientovať sa v týchto ponukách je dôležité, ale rovnako potrebné je myslieť aj na iné, základnejšie parametre.

po relatívne stabilnom lete je pandémia koronavírusu Covid-19 opäť na vzostupe aj v našich končinách. Napriek maximálnym snahám inštitúcií udržať situáciu pod kontrolou začína táto novodobá pliaga opäť zasahovať do takmer všetkých oblastí fungovania našej spoločnosti. Protipandemické opatrenia sa sprísňujú a je v našom najlepšom záujme správať sa čo najzodpovednejšie, aby sme túto výnimočnú situáciu zvládli bez ohrozenia seba, či ľudí v našej blízkosti. Jedným z najefektívnejších opatrení, ktorými sa môžeme pred vírusom chrániť, je obmedzenie sociálnych kontaktov na minimum. 

Neznamená to však, že by sme sa našich koníčkov museli nevyhnutne vzdať - mnohé z nich sa v súčasnosti vo veľkom presúvajú do virtuálneho priestoru. To sa týka aj hráčov a stávkarov, ktorým ponúka  stávková kancelária širokú škálu možností a výhod. Stačí si len vedieť správne vybrať. Pokiaľ patríte k stávkarom, ktorí sa doteraz online priestoru skôr vyhýbali, určite je potrebné dobre preskúmať všetky možnosti a potenciálne prekážky, ktoré stávkovanie online prináša. Stávkové kancelárie sa stále snažia získať nových hráčov, ako aj udržať tých verných rôznorodými bonusmi a výhodami. 

Zorientovať sa v týchto ponukách je dôležité, ale rovnako potrebné je myslieť aj na iné, základnejšie parametre. Prvou z nich je bez pochýb bezpečnosť používania danej služby. Vzhľadom na fakt, že pre fungovanie online stávkovania je nutné poskytnúť operátorom osobné, aj platobné údaje, je určite na mieste dožadovať sa, aby boli tieto údaje adekvátne chránené. Kapitolou samou o sebe sú možnosti vkladov a výberov, ktoré dnes už okrem dobre známych spôsobov, akými sú použitie debetných a kreditných kariet, často zahŕňajú aj novinky ako platby kryptomenami, napríklad Bitcoinmi. 

Vždy sa však nájdu úskalia, ktoré hráča prekvapia alebo problémy, ktoré mu zabránia vychutnať si hru. To je moment kedy prichádza na rad zákaznícka podpora. Zdanlivo vedľajšia záležitosť, no akonáhle niečo nejde podľa plánu, je to to prvé miesto kde sa snažíme nájsť pomoc pri riešení našich problémov. Stávková kancelária, ktorej bola udelená licencia od Ministerstva Financií Slovenskej republiky , je povinná riadiť sa zákonmi Slovenskej republiky. Dobrému operátorovi ale záleží na spokojnosti svojich hráčov a ochotne poskytne pomoc aj nad rámec toho, čo mu zákon prikazuje. 

Ochote sa medze nekladú a je v záujme samotných kancelárií, aby boli ich služby pre zákazníkov čo najdostupnejšie a aby sa počas ich prevádzky nevyskytovali žiadne problémy a komplikácie. Vždy tu však bude možnosť, že nejakú záležitosť sa nakoniec nepodarí vyriešiť k dosiahnutiu obojstrannej spokojnosti ani prostredníctvom zákazníckej podpory. V takom prípade je vhodné obrátiť sa na organizácie, ktoré dohliadajú na férovosť hry. Medzi najznámejšie organizácie v tejto oblasti patria napríklad eCOGRA, EGBA, ESSA, iTechLabs, GLI, Thawte, IBAS, GamCare, alebo GamStop. 

Netreba zabúdať ani na ponuku športov. Futbal, tenis, či ľadový hokej sú najobľúbenejšími športmi nielen na Slovensku, ale aj v okolitých krajinách, no aj tu platí staré známe “sto ľudí, sto chutí”. Určite teda poteší čo najväčšia škála ponúkaných športov. Kapitolou samou o sebe sú e-športy (súťažné hranie počítačových hier) a virtuálne športy (virtuálne verzie živých športov), ktoré, tak ako samotné online stávkovanie, prebiehajú vo virtuálnom priestore - priestore kde sú všetci pred pandémiou koronavírusu Covid-19 v bezpečí. 

Ponuka vernostných programov je oblasť, ktorú by mali zvážiť najmä pravidelnejší hráči. Pre stávkovú kanceláriu je vždy jednoduchšie udržať si hráča, ktorý ju využíva, než získať nového hráča. Pre tento účel ponúkajú stávkové kancelárie možnosti vernostných programov, prostredníctvom ktorých sa môžu tipujúci tešiť zo širokej škály výhod. Podmienky bývajú nastavené tak, aby sa hráčom vyplatilo, do vernostných programov vstúpiť. 

Aj tu však platí, že čím pravidelnejšie sa hráč stávkovaniu venuje, tým viac dokáže využiť výhody, ktoré tieto programy poskytujú. V neposlednom rade je však potrebné spomenúť, že stávkovanie sa už v dnešnej dobe posunulo za hranice jednoduchého tipovania víťaza zápasu. V súčasnosti je bežné tipovať rôznorodé detaily zápasov, či pretekov, akými sú napríklad presný výsledok, počet strelených gólov, presné poradie, alebo počet rohových kopov. Netreba zabúdať ani na relatívne nový trend uzatvárania stávok priamo počas zápasu. Stratégia je kľúčom k úspešnému stávkovaniu. 

Dobré pochopenie ponúkaných možností ukazuje, že rozdiely skutočne existujú a vôbec nie náhodne. Ak má hráč prehľad v danom športe, ako aj v ponuke jednotlivých stávkových kancelárií, je na najlepšej ceste robiť tie správne voľby ktoré mu prinesú výhry aj nezabudnuteľný zážitok z tipovania, či už sedí v hľadisku na štadióne, obklopení svojimi kamarátmi, alebo zápas sleduje z pohodlia svojho domova. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite