Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pri výbere pánskeho oblečenia stavte na nadčasovosť

.sponzorované .promotion

Ľahko sa kombinujú, sú univerzálne a nemali by chýbať v každom pánskom šatníku. Tieto nadčasové kúsky si totiž môžete obliecť aj niekoľko sezón po sebe a zakaždým v nich budete vyzerať k svetu. Viete však, ktoré pánske stálice nikdy nevyjdú z módy?

Pri výbere pánskeho oblečenia stavte na nadčasovosť archív/budchlap.sk

mať nadčasové oblečenie, ktoré sa vyznačuje kvalitou a zároveň sa aj pohodlne nosí, predstavuje výhru pre každého pána. Tieto kúsky je možné jednoducho zladiť a hodia sa takmer k všetkému. Pánska móda prináša mnoho nových trendov a či už sa nimi riadite alebo si vyberáte oblečenie výlučne podľa vášho vkusu, týchto pár kusov odevu by malo byť súčasťou každého šatníka. Reč je o nesmrteľných unikátoch, čo povýšia akýkoľvek outfit:

trendový denim

Rifľová bunda, košeľa, šortky či večne populárne rifle. Denim je neustále v obľube a rozhodne má svoje opodstatnenie aj v pánskych kolekciách. Kombinácia rôznych odtieňov pôsobí pútavo a perfektne dotvára ležérny outfit. Mať jeden kúsok nestačí, rifľovina sadne každému a nosiť ju môžete v akomkoľvek ročnom období. Nesmrteľné rifle to len potvrdzujú a hodia sa každému typu postavy.

nezameniteľná koža

Ďalším kvalitným kúskom je bunda v koženom prevedení. Tento kúsok je v spojení s bielym klasickým tričkom a džínsami skvelou voľbou a výrazne púta pozornosť. Či už ide o kožu alebo jej ekologickejšiu verziu, v tejto bunde budete vyzerať trendy za každých okolností. Jej kúpu určite neoľutujete, ide totiž o stávku na istotu. Počas letného obdobia nezabúdajte zase na doplnky, opasok, taška či obuv z kože budú vítanou voľbou.

snehobiela košeľa

Či už chodíte pravidelne na formálne a spoločenské udalosti alebo ich absolvujete len raz za čas, každý pán chce byť v určitom okamihu za elegána a vyzerať vkusne. Eleganciu dosiahnete s bielou košeľou, tá už k obleku akosi patrí a určite sa to nezmení. Existuje síce celý rad rôznych farebných a vzorovaných prevedení, biela verzia je však absolútny základ, ktorý podčiarkne outfit. Či už pôjde o oblek alebo kombináciu košele s džínsami, krok vedľa to nikdy nebude. V ležérnych kombináciách dobrú službu spraví aj biele tričko, ktoré uvítate obzvlášť počas horúcich letných dní.

Mať svoj štýl obliekania a nájsť tomu zodpovedajúce kúsky býva pre mnohých pánov často problematické. Zostavte si šatník podľa vlastného vkusu a stavte na nadčasovosť. Investícia do kvalitného a nadčasového oblečenia sa vám vráti dlhou trvácnosťou. Tieto outfity vás nikdy neomrzia, v pánskych šatníkoch by tak mali byť alfou a omegou.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite