Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

7 dôvodov, prečo sa oplatí kúpiť iPhone 7 v roku 2020

.sponzorované .promotion

Starý telefón vám neustále mrzne a najradšej by ste ho vyhodili von oknom? Čoraz častejšie prechádzate luxusné mobily s výkonom počítačov, ale ani jeden z nich si nemôžete dovoliť? Potom ste tu správne. V nasledujúcich riadkoch sa spoločne pozrieme na jednotlivé kvality, ktoré v sebe spája iPhone 7.

7 dôvodov, prečo sa oplatí kúpiť iPhone 7 v roku 2020

Spoznajte skutočný klenot medzi mobilmi

Napriek tomu, že iPhone 7 je na trhu už 3 roky, stále má čo ponúknuť. Patril k posledným generáciám, ktorých vyhotovenie sa pýšilo spojením hliníka so sklom. Spoznajte výkon najnovších zariadení za podozrivo nízku cenu. Bohužiaľ sa postupne prestáva vyrábať a čoskoro bude dostupný len z druhej ruky.

Nadčasový dizajn si vás získa

Apple sa tentokrát riadil heslom “v jednoduchosti je krása” viac než kedykoľvek predtým. Na prvý pohľad iPhone 7 pripomína staršie generácie. Svojimi rozmermi sa najviac ponáša na iPhone 6s. Zmestí sa tak aj do menšieho vrecka nohavíc. 4,7 palcový displej vám parádne padne do ruky a aj s jedným prstom sa ovláda mimoriadne ľahko. Displej vďaka technológií Retina ponúka presné farby, ktoré spĺňajú kinový štandard. Podsvietenie LCD displeja vám poskytne ich správne zobrazenie aj cez obal na iPhone či na priamom slnku.

Odolnosť voči vode i prachu

Na rozdiel od starších iPhonov sa môže pochváliť certifikovanou ochranou proti vode a prachu. Hodnotenie IP67 zaručuje vodotesnosť do hĺbky 1 metra po dobu 30 minút. Bez starostí si ho tak môžete vziať napríklad do vane. Ak však máte strach, že vám spadne na zem, pri najmenšom zvážte obal na iPhone. Bez neho svoj mobil zbytočne vystavujete riziku poškodenia.

Vyladený systém očarí svojou rýchlosťou

Dozaista vás prekvapí, že toto 3 ročné zariadenie nemá problémy ani s graficky náročnejšími hrami. Vyskúšali sme najnovšie Call of Duty, PUBG a Fortnite. So všetkými si iPhone 7 poradil bez jediného záseku. Rovnako rýchle je prepínanie aplikácií či surfovanie po internete. V tejto oblasti predčí väčšinu najnovších mobilov.

Unikátne funkcie k vašim službám

Apple je známe svojimi spoľahlivými aplikáciami, ktoré ponúkajú jedinečné funkcie, aké inde proste nenájdete. Medzi ne patrí aj technológia 3D Touch. Meria tlak, ktorý na displeji vyviniete a prostredníctvom neho vyvolá patričné reakcie vrátane vibrácií. Výsledkom je zrýchlenie užívateľského zážitku. Opomenúť nesmieme ani umelú inteligenciu, ktorá okrem výnimočných funkcií, umožňuje rýchly chod zariadenia.

Profesionálny fotoaparát vo vašom mobile

V iPhone 7 sa ukrýva 6 členný objektív so svetelnosťou f1,8. Zvládnete tak aj fotenie v náročnejších podmienkach. Čo sa týka videa, vyskúšať môžete natáčanie v 4k alebo rozličné slow motion módy. Pri rozlíšení 1080p vám iPhone 7 umožní nahrávanie až v 120 snímkoch za sekundu. Za cenu polovičnej kvality viete spomaliť svet ešte viac. V 240 fps je totiž všetko až 8 násobne pomalšie.

Cena, cena a ešte raz cena

Pokiaľ nie ste ochotný za mobil zaplatiť veľkú sumu, iPhone 7 je jedným z najlepších riešení. Použitý zoženiete už od 200 €. Za úplne nový naopak zaplatíte 330 €. Ceny sa líšia od veľkosti úložiska. Modely s internou pamäťou veľkosti 32 GB sú najlacnejšie. Za 256 GB verziu si priplatíte.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite