Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Na čo nezabudnúť pri zariaďovaní kuchyne?

.sponzorované .promotion

Práve ste sa nasťahovali alebo ste sa len rozhodli pre radikálnu renováciu vášho bývania? Uľahčite si zariaďovanie kuchyne natoľko, aby splnila svoj potenciál a vy ste v nej využili každý voľný priestor.

Na čo nezabudnúť pri zariaďovaní kuchyne?

zariadenie kuchyne predstavuje náročný proces. Trávime v nej pomerne mnoho času pri prípravách jedla a o to dlhšie v nej potom všetko upratujeme. Pri organizovaní kuchyne nestačí len vybrať kvalitné spotrebiče, dôraz sa musí dať aj na voľbu a rozmiestnenie kuchynskej linky. Aj pri malej kuchyni sa môžete pri renovácii realizovať natoľko, aby nestratila na funkčnosti a bola aj naďalej praktická.

rozvrhnite si priestor

Viete, kde budete potraviny uskladňovať, v ktorej časti zase variť a kde sa bude nachádzať miesto spoločného jedenia? Najčastejšie sa v kuchyni nachádzate na týchto troch miestach - pred drezom, pri sporáku a chladničke. Pokiaľ vám to dispozícia kuchyne a rozmiestnenie rozvodov umožňuje, nevzdiaľujte si ich.

nenáročná obsluha s jednoduchou údržbou

Kuchyňa je jednou z najviac používaných miestností. Pri výbere podláh siahnite po takých, ktoré budú schopné vydržať vysokú záťaž. Či už pôjde o rozliaty čaj alebo horúcu polievku, podlaha by to mala bez akýchkoľvek problémov zniesť. Rovnako sa zamerajte aj na kuchynské obklady. Vo vašej kuchyni budú prínosom, nakoľko oceníte ich ľahké čistenie a nepretržité odolávanie výparom či stretom s mastnými škvrnami.

matnosť alebo lesk?

Preferujete matné povrchy alebo dáte prednosť tým lesklým? Kým značnou výhodou matných povrchových skriniek je, že na nich nie je vidieť škrabance či odtlačky prstov, lesklé povrchy vám zase budú výrazne odrážať svetlo. V akciovom letáku Sconto nábytok máte možnosť vybrať si mnoho kuchynských prevedení v oboch variantoch.

upriamte sa na štýl

Či už ste nadšencom vidieckeho štýlu alebo zastávate minimalizmus, zariaďte si kuchyňu podľa vašich predstáv. Dbajte však na to, aby kuchyňa nielen dobre vyzerala, ale bola aj naďalej funkčná a vy ste sa v nej neobmedzovali. Na výber máte z rôznych štýlov ale aj farebných prevedení.

Pri zariaďovaní kuchyne je taktiež kľúčové správne odvetrávanie a jej ventilácia. Dôraz by ste však mali dávať aj na jej priestrannosť. Dnes sa už nemusíte obmedzovať pri výbere trendy kuchyne. Ani pri modernej verzii totiž neprídete o jej praktickú stránku. Viac z ponuky kuchynských liniek na Kupino.sk.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite