Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ako si užiť leto v zime a zrelaxovať svoje telo aj mimo sezóny

.sponzorované .promotion

Leto je už za nami a slnkom rozpálené pláže patria len do spomienok a fotografií v našom albume.

Ako si užiť leto v zime a zrelaxovať svoje telo aj mimo sezóny

Avšak, ani s prichádzajúcou zimou nie je dôvod na smútok, pretože aj v tomto ročnom období si môžete dopriať niekoľko krásnych dní na dovolenke. Na dovolenke, kde si zregenerujete svoje unavené telo a získate potrebnú energiu na ďalšie úlohy v práci a čas strávený s rodinou a priateľmi.

Skúste ísť do prírody

Aj pár minút pobytu v krásnom a čistom vysokohorskom prostredí vám určite pomôže. Koncentrácia prospešných iónov je tu na vysokej úrovni, vďaka čomu sa budete cítiť lepšie a plní energie. 

Práve v interiéri, je naopak množstvo záporných iónov v posledných časoch veľmi vysoké. Nábytok plný chémie, nevetrané miestnosti, množstvo spotrebičov a čistiacich prostriedkov sa podpisuje na našom aktuálnom zdravotnom stave a my si to ani neuvedomujeme. 

Ak sa vyberiete v pohodlnom tričku s potlačou na výlet do prírody, určite sa budete cítiť oveľa lepšie. Kyslík prekrví váš mozog a celé telo, pohyb vám pomôže spáliť nadbytočné kalórie a znížiť hmotnosť. Vysoké a Nízke Tatry ponúkajú na takýto typ výletu tie najideálnejšie podmienky. Navyše pritom ušetríte za letenku a dlhú cestu.

Navštívte Egypt

Ak by vám predsa len letenka a cesta lietadlom nerobila problém, mohli by ste si vybrať z aktuálnych last minute termínov a vybrať sa na rovnako lacnú dovolenku do oblasti s tropickým podnebím. Práve v týchto časoch je tam ideálne počasie a podmienky na dovolenku. Vyskúšajte Egypt, ešte stále príjemne teplé Turecko alebo Dubaj. Tieto exotické krajiny majú svoje čaro a sieť tých najoriginálnejších hotelov so špecifickou architektúrou, ktorú si určite zamilujete. 

Urobte si výlety do Strednej Ameriky

Ak ste kvôli kvalitnej dovolenke na mori a napríklad v decembri pripravení ísť do inej časti sveta, určite by ste mali zvážiť výlet do jednej z krajín Strednej Ameriky. Pri hľadaní bielych pláží môžete ísť do Dominikánskej republiky. Alebo si vybrať dovolenku na Kube pre tých, ktorí hľadajú nielen krásne pláže, ale aj bohatý program výletov s návštevou Havany. 

Ak ste pripravení zoznámiť sa s kultúrou starovekých mayských civilizácií, je lepšie zvoliť si výlet do Mexika. Uvidíte starobylé pyramídy, navštívte Acapulco a Mexico City a svoju dovolenku ukončíte na jednej z pláží v Cancúne. Samozrejme, nezabudnite na dostatočne veľké a hlavne pevné cestovné kufre, pretože o množstvo suvenírov, ktoré vám v batožinovom priestore zaberú miesto, nebude naozaj núdza. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite