Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Čo všetko charakterizuje kvalitu vášho podniku

.sponzorované .promotion

Neustále sa meniace podmienky na trhu, vysoká rýchlosť rozhodovania, multitasking v správe aktív a potreba znižovania rizík si vyžadujú moderné prístupy k organizovaniu obchodných činností.

Čo všetko charakterizuje kvalitu vášho podniku

Stále komplexnejšie vnútorné a vonkajšie prostredie podniku musí spĺňať čoraz náročnejšie podmienky kladené na kvalitu. 

Aby ste vedeli, ako niečo podobné dosiahnuť aj vo vašom prípade, prinášame vám zoznam troch najdôležitejších vecí, na ktoré by si mal dávať pozor a zabezpečiť každý jeden podnik.

Znižovanie environmentálnej stopy 

Kvalitný výrobok alebo služba sú dnes oceňované asi najviac. No často pritom zabúdame na dopady, ktoré môže naše spotrebiteľské správanie mať. A inak na tom nie je ani firma, ktorá na základe toho dosahuje zisk. Všetko so všetkým súvisí a dobrá spoločnosť sa musí snažiť o to, aby  jej činnosť nemala negatívny dopad už na tak dosť zdevastované životné prostredie.

Norma ISO 14001 bola navrhnutá s cieľom pomôcť spoločnostiam zlepšiť kontrolu riadenia pri znižovaní ich environmentálnej stopy. Ak sa ju pokúsite na základe stanovených kritérií získať aj vy, pomôže to nielen našej ekológii, ale aj vašej firme, ktorá získa na hodnote. 

Presnosť 

Presnosť sa dnes cení naozaj všade. Peňazí na rozhadzovanie má dnes asi len málokto. Preto si zákazník potrpí nielen na kvalite ale aj množstve, ktoré mu za danú cenu ako firma ponúkate. V takom prípade je vhodné mať v celej výbave podniku aj presné váhy. Nakoľko je však trh obrovský a ponuka široká, výber zariadení s tými najlepšími vlastnosťami môže byť komplikovaný. Odporúčame vám preto orientovať vašu pozornosť na univerzálne váhy Kern, ktoré splnia aj tie najväčšie očakávania.

Bezproblémový platobný styk

To najdôležitejšie na záver. Aby sa k vám zákazník rád vracal, musíte mu na to vytvoriť tie najlepšie podmienky. Dnes to znamená čo najrýchlejší a veľmi jednoduchý spôsob nákupu. Celý proces musí trvať len niekoľko sekúnd, v priebehu ktorých prebehnú medzi vami a zákazníkom všetky dôležité úkony. 

Znamená to mať kvalitnú ekasu alebo terminál. Umožniť zákazníkovi jednoduchý výber platby a v priebehu niekoľkých sekúnd získať potrebný produkt alebo službu. Čím menej času budete na to potrebovať, tým častejšie sa k vám zákazník bude vracať, pretože čas je dnes jednou z najcennejších vecí, ktoré v našom živote máme. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite