Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Veci, ktoré patria do modernej obývačky

.sponzorované .promotion

V každom byte sú interiérové predmety, bez ktorých jednoducho nedokážeme žiť. Krásna obývacia stena, detail nábytkového kovania a príjemný tieň, ktorý zaistia vonkajšie žalúzie. To by mali byť tie najdôležitejšie veci, ktoré určia štýl a atmosféru vášho moderného bývania.

Veci, ktoré patria do modernej obývačky shutterstock

obývacia stena musí mať svoj stolík

Centrálne miesto v obývacej izbe je, okrem krásnej obývacej steny, obyčajne obsadené konferenčným stolíkom, ktorý sa nachádza v blízkosti pohovky. Tu sa zhromažďuje rodina, hostia a prebieha tu celá dôležitá spoločenská časť života bytu alebo domu. Preto je mimoriadne dôležité, aký máte konferenčný stolík a čo je na ňom položené.

čerstvé kvety

Kvety sú schopné oživiť akýkoľvek interiér bez ohľadu na ich umiestnenie. Ale na parapete a polici, v rohu a pozdĺž steny, prestanú plniť svoju funkciu. Preto váza s čerstvými kvetmi v strede miestnosti priamo na konferenčnom stolíku dodá izbe dotyk elegancie a sviežosti. Môžete použiť sukulenty a akékoľvek iné rastliny - výsledok bude rovnaký. Obývacia izba s nimi vyzerá vždy lepšie ako bez nich.

vonkajšie žalúzie sa postarajú o správnu náladu

Svetlo je zdrojom života na Zemi a jeho potreba je telu prirodzená. Počas dňa a v určitých ročných obdobiach je ale jeho produkcia výraznejšia alebo naopak nedostatočná, čo je nutné korigovať. Umelé osvetlenie v podobe úsporných žiariviek je jedno riešenie, ale prirodzené denné svetlo a lúče Slnka nahradiť nedokáže. 

Druhou možnosťou sú vonkajšie žalúzie. Jednoducho sa inštalujú na vonkajšiu časť fasády, dokážu vytvoriť izolačnú vrstvu, vďaka ktorej neprepustia ani svetlo alebo hluk z ulice. Postarajú sa o dokonalé súkromie a maximálny komfort pri správnom prúdení svetla cez okno k vám domov. Navyše vyzerajú luxusne a zmenia architektonický ráz celej budovy. 

správne nábytkové kovania

Doladiť obývaciu izbu moderným nábytkovým kovaním je ako dochutiť pokrm obľúbeným korením. Aj tu si ale musíte dať pozor na kvalitu a spracovanie. Pevné materiály a dobré prevedenie sú základ. Tak, aby všetko na svojom mieste sedelo a mohli ste si vo svojej modernej obývačke užívať ten pravý komfort a luxus.   

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite