Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ako zariadiť kúpeľňu pre veľkú rodinu?

.sponzorované .promotion

Zariadiť modernú kúpeľňu pre veľkú rodinu, aby fantasticky vyzerala, ale zároveň bola praktická môže byť výzva. Radiť vám ohľadom farby, vkusu a podobne je zbytočné. Dôležitý je v tomto prípade váš pocit, aby ste sa v nej cítili komfortne. Prinášame vám však pár rád, ktoré vám určite pomôžu.

Ako zariadiť kúpeľňu pre veľkú rodinu?

závesný nábytok

Poličky i záchod na stene a nie na zemi spôsobí, že miestnosť bude pôsobiť vzdušnejšie. Z praktického hľadiska bude pre vás aj umývanie podláh jednoduchšie. Ak náhodou aj rozlejete na dlažbu väčšie množstvo vody, nemusíte sa báť, že by vám to zatieklo pod nábytok a tam začalo plesnivieť. 

sprchový kút

Pri malých priestoroch je lepšie voliť sprchový kút, ktorý je taktiež praktický. Pokiaľ zvolíte luxusnejší s rôznymi masážnymi funkciami, sedačkou, hudbou, tak budete mať o zážitok a komfort postarané.

osvetlenie

Do kúpeľne je ideálnym riešením bodové osvetlenie, ktoré sa rozloží rovnomerne po celej miestnosti. Najideálnejšie je 3D LED osvetlenie, ktorým ušetríte aj množstvo energie. 

voľte väčšie obklady

Sú omnoho jednoduchšie na údržbu, ale aj ich dizajn na väčšom priestore vyznie krajšie a luxusnejšie. V kombinácii s peknou dlažbou dostane celý priestor iný nádych a vašej kúpeľni dodá iný rozmer. 

sušičku s pračkou voľte zvlášť

Spotrebiče dva v jednom sú náchylnejšie na poruchy. Keď sa vám náhodou pokazí sušička, nemôžete ani prať. Kombinované sušičky s pračkou nie sú ani z ďaleka také výkonné a nedokážu pracovať tak kvalitne a efektívne ako pracujú samostatne. Dnes sa už dajú kupovať aj sety, ktoré sú dizajnovo rovnaké a môžete ich poskladať na seba. Tým ušetrite aj dostatok priestoru. 

Dúfame, že vám naše rady pomohli a vaša kúpeľňa bude krásna a praktická. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite