Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Iniciatíva Firmy deťom. ĎAKUJEME! sa rozšírila na celé Slovensko

.sponzorované .promotion

V druhú septembrovú nedeľu (9. septembra) slovenský Amrop opäť pobeží deťom na pomoc. Ako každý rok pod hlavičkou Firmy deťom. ĎAKUJEME! s plným nasadením podporujeme jedno z nosných charitatívnych podujatí Linky detskej istoty, n. o. – beh 21 km pre deti.

Iniciatíva Firmy deťom. ĎAKUJEME! sa rozšírila na celé Slovensko

okrem aktívnej účasti na behu a dobrovoľníckej práci od začiatku leta oslovujeme partnerov, klientov a aj širokú verejnosť, aby sme ich spojili a nadchli pre dobrú vec. Dôležité pri tom je, že vôbec nemusí ísť len o aktívnych a trénovaných bežcov. Našu výzvu adresujeme všetkým, pretože pridať sa k nám a pomôcť Linke detskej istoty môže naozaj každý – jednotlivec, rodina, oddelenie či celá firma.

„Spolu s riaditeľkou Linky detskej istoty Evou Dzurindovou sme už počas predchádzajúcich ročníkov možnosť zúčastniť sa na behu či stať sa podporovateľom našej iniciatívy rozšírili za hranice Bratislavy. Bežať tak možno na hlavnom podujatí na bratislavskej Partizánskej lúke, ale aj kdekoľvek na celom Slovensku i inde. Vďaka tomu všetci, ktorí nás chcú podporiť, môžu využiť možnosť ‚behu na diaľku‛, prihlásiť sa cez online prihlášku, zaplatiť štartovné v akejkoľvek výške a bežať s nami 9. septembra sami alebo s celým tímom ‚naše‛ kilometre. Každý krok sa počíta, samozrejme, rovnako ako ‚len‛ príspevok na činnosť Linky detskej istoty,“ povedal Mario Fondati, koordinátor iniciatívy Firmy deťom. ĎAKUJEME!.

Program podujatia sa oproti uplynulým rokom nezmenil. Aj v jubilejnom desiatom ročníku je hlavným behom polmaratón (21,1 km), avšak pobeží sa aj na tratiach s dĺžkou 7 km a 3 km. Štvrtou kategóriou je Rodinný beh určený pre rodičov a deti do 12 rokov. Pre firemné i iné kolektívy je výzvou spoločne zabehnúť čo najviac kilometrov a získať cenu Amropu v súťaži tímov.

Všetky peniaze získané zo štartovného alebo z darov budú použité na činnosť Linky detskej istoty, ktorá prostredníctvom anonymnej a bezplatnej detskej linky číslo 116 111 alebo linky pre nezvestné deti číslo 116 000 od roku 1996 pomáha deťom v núdzi pri ochrane a presadzovaní ich záujmov a práv. Základný vklad je 30 € za jedného bežca (štartovné v Rodinnom behu je 0 €), ktorému môžu na štartovné prispieť aj známi, priatelia, kolegovia alebo úplne cudzí ľudia. V prípade tzv. zbierkového typu štartovného maximálna výška nie je obmedzená – cieľom je získať čo najviac finančných prostriedkov ako dar pre Linku detskej istoty.

Nebehajte len tak, pridajte sa k nám. Stretneme sa 9. septembra na Partizánskej lúke alebo kdekoľvek inde. Pomáhajme pomáhať!

Podrobné informácie a bežecké propozície možno nájsť tu. Prihlášku nájdete tu.

Aj tento rok bude iniciatíva Firmy deťom. ĎAKUJEME! súčasťou Európskeho týždňa športu, ktorý vyhlásila Európska komisia s cieľom mobilizovať čo najviac Európanov k aktívnemu pohybu, a tak ich motivovať k pravidelnému športovaniu a zdravšiemu životnému štýlu. #BeActive

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite