Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

HB Reavis menuje nový top manažment

.sponzorované .promotion

Pod novým vedením bude HB Reavis pokračovať v realizácii svojej obchodnej stratégie s cieľom vytvárať skutočne výnimočné kancelárie a komerčné priestory so zameraním sa na ľudí, podporujúc produktivitu, kvalitný život a celkové zážitky pre tých, ktorí ich využívajú, ako aj pre okolité komunity.

HB Reavis menuje nový top manažment

marian Herman sa stal novým Generálnym riaditeľom HB Reavis Group s okamžitou platnosťou. Marian sa posúva do funkcie z pozície Finančného riaditeľa a člena predstavenstva HB Reavis Group. V spoločnosti pôsobí už viac ako osem rokov.

Radim Řimánek sa zároveň stal Zástupcom generálneho riaditeľa, čo je novovytvorená pozícia. Radim zastával funkciu člena predstavenstva HB Reavis Group viac ako päť rokov, do spoločnosť nastúpil v roku 2012.

Pavel Trenka odchádza z pozície Generálneho riaditeľa HB Reavis Group v rámci dlhodobo plánovaného nástupníctva, napĺňajúc päťročný cyklus na tejto pozícii. Do spoločnosti prišiel v roku 2007 a vo firme ostáva vo funkcii Čestného člena predstavenstva po boku Maartena J. Hulshoffa a Ivana Chrenka, zakladateľa spoločnosti.

Pod novým vedením bude HB Reavis pokračovať v realizácii svojej obchodnej stratégie s cieľom vytvárať skutočne výnimočné kancelárie a komerčné priestory so zameraním sa na ľudí, podporujúc produktivitu, kvalitný život a celkové zážitky pre tých, ktorí ich využívajú, ako aj pre okolité komunity.

 Pavel povedal: “Je mi cťou posunúť štafetu v HB Reavis Marianovi a Radimovi, ktorí zohrali  v uplynulých rokoch veľmi dôležité úlohy v rýchlom vývoji HB Reavis, ktorý sa stal popredným európskym poskytovateľom inovatívneho pracovného prostredia. Ako čestný člen predstavenstva sa teším na spoluprácu s Marianom a Radimom pri formovaní a realizácii našej ambicióznej stratégie.”

HB Reavis rýchlo vyrástol na jedného z najväčších európskych developerov s prevádzkami v strednej a východnej Európe, Nemecku a Spojenom kráľovstve a s viac než 20 rozbehnutými developerskými projektami naprieč jeho portfóliom.

HB Reavis v súčasnosti pracuje na viacerých vlajkových projektoch, medzi ktoré patrí Varso Place vo Varšave, 53-podlažná multifunkčná veža z dielne Foster + Partners, ktorá bude po dokončení jednou z najvyšších budov v Európe. Ďalšie prebiehajúce projekty sú bratislavská Stanica Nivy, kancelársky komplex Agora v Budapešti a prestavba budovy Elizabeth House, ktorá sa nachádza vedľa stanice Waterloo, najdôležitejšieho dopravného uzla v Londýne. Spoločnosť tiež spustila množstvo nových služieb, ako je Origameo, poradenská služba HB Reavis pre pracovné prostredie, pomáhajúca klientom sa presťahovať do vhodného podnetného priestoru, a HubHub, vlastná co-workingová platforma. 

o spoločnosti HB Reavis 

Poslaním HB Reavis je vytvárať výnimočné zážitky prostredníctvom unikátnych real estate riešení. 

Sústredíme sa najmä na ľudí, ktorí využívajú naše budovy, snahou je vytvárať kvalitné priestory, ktoré podporujú produktivitu, well being, a oslovia nie len užívateľov ale aj širokú komunitu. Sme integrovaným paneurópskym developerom, ktorý navrhuje, stavia a prevádzkuje vlastné projekty. Zaoberáme sa investičným riadením a spravujeme aj naše coworkingové priestory. Pôsobíme v UK, Poľsku, Českej republike, na Slovensku a v Maďarsku, pozeráme sa zároveň na príležitosti aj na Nemeckom trhu. 

Od svojho založenia, v roku 1993, sme vytvorili viac ako 1 milión metrov štvorcových komerčných priestorov. Venujeme sa rozvoju projektov na takmer 1,3 miliónoch metroch štvorcových, s budúcou plánovanou hodnotou 6,2 miliardy eur. Vo výstavbe máme 11 projektov, s prenajímateľnou plochou 450,000 metrov štvorcových, v koncovej hodnote 2 miliardy eur. 

So 700 zamestnancami a kapitálom presahujúcim 1,2 miliardy eur, sa HB Reavis právom radí medzi európskych lídrov v real estate developmente. 

Vysoký štandard, ktorý prinášame v rámci kvality a udržateľnosti našich projektov, neostal bez povšimnutia na medzinárodnom poli a získal viaceré ocenenia vrátane “Najlepší zamestnávateľ v Poľsku” udelený v roku 2016 spoločnosťou AON Hewitt, „Najlepší Európsky developer kancelárskych priestorov 2016“ od World Finance Awards, „Developer kancelárskych priestorov“ vo výročných CEE Investment Awards 2017 od Europa Proprerty a „Globálny Real Estate Investor roka“ od Estates Gazette 2017 vo Veľkej Británii. 

Ak o nás chcete vedieť viac, navštívte http://www.hbreavis.com.

Kontakty pre médiá:

Martina JamrichováCountry PR & Marketing ManagerHB Reavis SlovakiaE-mail: martina.jamrichova@hbreavis.com   

Laura PacherováAccount ManagerNeuropeaE-mail: pacherova@neuropea.com 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite