Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Využite dostupnejšie podnikateľské úvery so zárukou EIF

.sponzorované .promotion

Ak uvažujete nad rozšírením svojich podnikateľských aktivít, k dispozícii máte novú možnosť financovania vášho zabehnutého biznisu. ČSOB ako jediná banka na Slovensku ponúka zvýhodnené podnikateľské úvery so zárukami z programu COSME.

Využite dostupnejšie podnikateľské úvery so zárukou EIF

vďaka zárukám Európskeho investičného fondu mohla ČSOB uvoľniť úverové podmienky pre malé a stredné podniky na Slovensku a poskytnúť im výhodnejšie financovanie z programu COSME v objeme až 100 miliónov €.  

Výhody úveru z programu COSME:

  • úvery na financovanie prevádzkových aj investičných potrieb,
  • zníženie úrokovej sadzby,
  • max. výška úveru až do 500 000 €,
  • možnosť rozložiť splátky až na 15 rokov,
  • zvýšenie nezabezpečenej časti úveru (resp. zabezpečenie zmenkou s avalom),
  • vyššie povolené LTV pri zabezpečených úveroch.

Podnikateľ si môže vybrať typ produktu, v závislosti od jeho aktuálnych potrieb. Ak má záujem o nákup nehnuteľnosti, strojov či zariadení, ČSOB odporúča investičný úver. Klient v tom prípade môže získať úver vo výške od 4 000 € až do 500 000 €, s maximálnou splatnosťou na 15 rokov.  

Ak potrebuje riešiť krátkodobé záležitosti, akými sú napr. nákup zásob či materiálu, môže využiť prevádzkový úver. V závislosti od potreby vie klient získať úver v hodnote 4 000 € až 300 000 €. 

váš biznis s našou podporou

Hľadáte vhodné priestory na rozšírenie vášho podnikania? Pozrite si Mapu podnikateľských príležitostí, z ktorej ihneď zistíte, kde sa nachádzajú aktuálne voľné obchodné priestory: www.podnikatelske-uvery.sk.

Bližšie informácie o podnikateľských úveroch z programu COSME vám radi poskytnú v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, na Infolinke 0850 111 777 alebo na www.csob.sk

Toto financovanie umožňuje záruka poskytnutá prostredníctvom COSME a Európskeho Fondu pre Strategické  investície (”EFSI”) založených v súlade s Investičným Plánom pre Európu. Cieľom EFSI je pomáhať podporovať financovanie a implementáciu produktívneho investovania v Európskej únii a zabezpečiť uľahčenie prístupu k financovaniu.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite