Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

OMV sa postará o pitný režim, bude rozdávať vodu

.sponzorované .promotion

Únava, malátnosť, strata pozornosti, aj to sú dôsledky dehydratácie. Za volantom vozidla môžu mať tragické následky. Pravidelne dopĺňať tekutiny a dodržiavať pitný režim však môže byť na cestách zložité. Zákazníci OMV preto na všetkých čerpacích staniciach OMV nájdu už zajtra vodu zadarmo.

OMV sa postará o pitný režim, bude rozdávať vodu sita

letné horúčavy sú vyčerpávajúce pre každého človeka. Pre vodičov to platí mimoriadne - musia sa sústrediť na jazdu, sú zodpovední za bezpečnosť a mali by preto dôsledne dodržiavať pitný režim. Rozhodli sme sa im to uľahčiť. Na čerpacích staniciach OMV v rámci našej akcie nájdu balenie vody Rajec zadarmo,“ hovorí Ľubica Slabejová, marketingová manažérka OMV Slovensko.

Človek by mal denne vypiť aspoň 2 litre vody. Toto číslo je ešte vyššie počas horúčav. Pri šoférovaní alebo jazde v aute to platí ešte viac. Rozhorúčená kovová karoséria vie i v pohybujúcom sa vozidle zdvihnúť teplotu pokojne na vyše 50 stupňov. Zapnutá klimatizácia ju síce zníži, no zase vysušuje vzduch.

Hlavnou zásadou pitného režimu je prijímať tekutiny v malých množstvách neustále, aj vtedy, ak sa ešte nedostaví pocit smädu. Najlepším nápojom je obyčajná voda, naopak, rôzne sladené nápoje sa neodporúčajú.

OMV pre svojich zákazníkov v rámci záväzku We Care More - Staráme sa viac - pripravila počas jedného dňa pomoc pri dodržiavaní pitného režimu. Na všetkých čerpacích staniciach pre nich bude 18. augusta dostupná nesýtená voda Rajec v 0,33 litrových fľašiach zadarmo. Voda bude k dispozícii až do vyčerpania zásob.

OMV sa v rámci svojej filozofie snaží o čo najlepšiu kvalitu produktov, služieb i technológií. Motto We Care More definuje novú kultúru, v ktorej sú potreby zákazníkov stredobodom všetkého konania. K tomu patrí vynikajúci výber zdravého jedla, najlepšia káva, pôsobivé prostredie i najlepšie služby spolu s palivom najvyššej kvality.

Informácie o spoločnosti:

OMV Slovensko, s.r.o.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. OMV Slovensko sídli v Bratislave a s 91 čerpacími stanicami má na Slovensku 18 % podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčnými centrami služieb - čerpacími stanicami pre ľudí i vozidlá. Zákazníci OMV majú k dispozícii palivá, mazivá i umývacie služby; 60 obchodov VIVA navyše ponúka ľahké jedlá, občerstvenie a širokú škálu ďalších služieb. Spoločnosť OMV Slovensko priamo zamestnáva 180 ľudí a prostredníctvom svojej siete čerpacích staníc vytvorila 966 pracovných miest.

Viac informácií nájdete na www.omv.sk.

OMV Aktiengesellschaft

OMV je výrobcom a predajcom ropy a zemného plynu, inovatívnych energetických riešení a petrochemických riešení vyššej kategórie - a to všetko zodpovedným spôsobom. S predajmi v rámci skupiny 19 miliárd eur a 22 500 zamestnancami v roku 2016 je OMV Aktiengesellschaft jednou z najväčších obchodovateľných priemyselných spoločností Rakúska. V rámci prieskumného a produkčného segmentu má OMV silné postavenie v Rumunsku a v Rakúsku a vyrovnané medzinárodné portfólio. Denná ťažba v roku 2016 dosiahla v priemere 311-tisíc barelov denne. V segmente rafinácie dosiahla kapacita rafinácie 17,8 miliónov ton ročne. K júnu 2017 prevádzkovala viac ako 2000 čerpacích staníc v 10 krajinách. OMV prevádzkuje aj sieť plynovodov v Rakúsku a plynové zásobníky v Rakúsku a Nemecku. V roku 2016 dosiahol objem predaja plynu 109 TWh.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite