Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Gorila.sk odporúča: Knižné novinky pre náročného čitateľa

.sponzorované .promotion

Inšpirujte sa knižným výberom Gorila.sk a začítajte sa do úspešných svetových bestsellerov.

Gorila.sk odporúča: Knižné novinky pre náročného čitateľa

paula Hawkins a kniha Do vody 

http://www.gorila.sk/product/673983

Paula Hawkins si na seba uplietla bič. Jej prvotina jej priniesla taký ďalekosiahly úspech, že jej nasledujúci román čelí priam abnormálnym očakávaniam. Tejto výzvy sa nezľakla a priniesla triler Do vody, ktorý ohúri minimálne rovnako ako Dievča vo vlaku. Novinku je možné v mnohom prirovnať k Rowlingovej Prázdnemu miestu. Paralel sa nájde hromada, od samotného príbehu až po okolnosti, t. j. sprvoti kritikmi predpovedaný nepodarok, z ktorého sa ale nakoniec vykľul ďalší hit a potvrdil všestranný talent autorky. 

peter May a kniha Kritik

http://www.gorila.sk/product/676943

Peter May prináša druhý pokus forenzného vyslúžilca Enza Macleoda vyšetriť prípad, nad ktorým už zlomila palicu i polícia. Obeťou je svetoznámy kritik vín Gil Petty, ktorého zlá recenzia dokáže položiť na lopatky i celé vinice. Netrvá tak dlho a za kritiku sa mu niekto odplatí zabitím. Na scénu tak nastupuje Enzov vyšetrovací tím vrátane jeho dcéry, jej priateľa a Enzovej študentky s IT nadaním. 

mark Frost a kniha Tajná historie Twin Peaks 

http://www.gorila.sk/product/676725

Pripravte sa na návrat kultového seriálu, ktorý navždy zmenil pohľad na televíznu zábavu! Twin Peaks sa po štvrťstoročí vráti na obrazovky v tretej sérii a tak jeho spolutvorca Mark Frost prináša knihu, ktorá okrem 25-ročnej diery v príbehu vypĺňa i medzery spred vraždy Laury Palmerovej. Nazrieme tak do čias Lewisovej a Clarkovej expedície naprieč Amerikou až po súčasnosť. 

agatha Christie a kniha Karibské tajomstvo 

http://www.gorila.sk/product/676264

Slečna Marplová nezaháľa ani na dovolenke, ktorú jej zaplatil synovec Raymond. Smrť sa ale, zdá sa, vylodila v Karibiku spolu s ňou a tak netrvá dlho a čiperná dáma môže zúžitkovať svoju neposednosť a detektívne nadanie. Keď sa totiž nájde telo majora Palgrava, slečna Marplová hneď vycíti, že mu k jeho koncu niekto pomohol a dáva sa na pátranie po vrahovi, ktorý ešte so svojim vyčíňaním neskončil. V cudzom prostredí sa ale musí vysporiadať i s nájdením spojencov, ktorým sa so svojim podozrením môže zveriť. 

michael Connelly a kniha Krutá rozlúčka 

http://www.gorila.sk/product/673982

Harry Bosch sa úspešne vysúdil z nelegálneho prepustenia z práce a tak sa živí ako súkromné očko a na polovičný úväzok aj ako detektív pre okrsok v San Fernande. Popri pátraní po právoplatnom dedičovi istého multimiliardára, ktorý mal v mladosti bokovku s mexickým dievčaťom Vibianou, sa ale Harry zapletie aj do prípadu sériového sexuálneho násilníka, ktorého psychologický profil naznačuje, že nepotrvá dlho, kým sa odváži svoje obete i vraždiť. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite