Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Poď s nami na AUDI Cup 2017!

.sponzorované .promotion

Najpopulárnejší bienálny turnaj Audi Cup 2017 je späť a Futbalový sen na ňom nemôže chýbať.

Poď s nami na AUDI Cup 2017! futbalovysen.sk

po predchádzajúcich turnajoch v roku 2013 a 2015 a stovkách spokojných klientov sme do ponuky opäť zaradili jednodňové futbalové zájazdy (prvý a druhý hrací deň) ako aj kompletný zájazd s ubytovaním na oba hracie dni.

Iniciátorom vzniku turnaja bola v roku 2009 firma Audi, ktorá ho založila pri 100. výročí založenia firmy. V prvom ročníku privítali Bavori v modernej Allianz Aréne Manchester United, Bocu Juniors a AC Miláno. O dva roky neskôr (2011) sa turnaja zúčastnil aj slávny katalánsky veľkoklub – FC Barcelona (jediný hosťujúci tím, ktorý vyhral tento turnaj). V roku 2013 nechýbal v Mníchove ani neskorší víťaz Premier League – Manchester City a v roku 2015 slávny Real Madrid. Zo štyroch turnajov, ktoré sa doteraz konali vyhrali Bavori tri.

Ponuka zájazdov:

Semifinálový deň (1.8.2017) od 95 Eur/os

Finálový deň (2.8.2017) od 115 Eur/os

Zájazd s ubytovaním na oba hracie dni (1-3.8.2017) od 235 Eur/os

Záujem o AUDI Cup každým turnajom rastie. Na poslednom sme prekonávali rekordy v plnení futbalových snov. Neváhajte a nenechajte si naživo ujsť toto jedinečné podujatie. Stačí vyplniť Nezáväznú objednávku a ozveme sa Vám do 24 hodín. Naše Referencie nájdete na Referencie.

Mená účastníkov turnaja a presné termíny budú známe v priebehu mája a aktualizované na webe futbalovysen.sk. Podľa posledných správ zo 14.4.2017 by sa turnaja mali zúčastniť Liverpool, Atletico Madrid, AC Miláno.


Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite