Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zjednodušte si investovanie do nehnuteľností

.sponzorované .promotion

Rozmýšľate nad tým, ako profitovať z rastúcich cien nehnuteľností, no nemáte vstupný kapitál? Riešením môžu byť realitné fondy, kde vám stačí už od niekoľko desiatok eur mesačne.

Zjednodušte si investovanie do nehnuteľností

výber vhodnej lokality, nájomníkov či preferovaného spôsobu financovania. To je len časť z povinností, ktoré nás čakajú v prípade kúpy nehnuteľnosti. Investovať do realít však možno aj jednoduchšie a pohodlnejšie. Nepotrebujete pritom ani veľký štartovací kapitál. Stačí, keď sa spoľahnete na odborníkov a vaše financie zainvestujete do realitných fondov. Vďaka nim môžete získať prístup aj k takým projektom, ktoré sú pre človeka bežne nedostupné. Vaše financie sú navyše diverzifikované, pretože vo fonde získavate podiel v rôznych druhoch nehnuteľností, čím potenciálne riziko svojej investície rozkladáte.

Zvoľte si jednoduchšiu a pohodlnejšiu možnosť, ako zhodnocovať svoje peniaze v oblasti realít. Prvá penzijná správcovská spoločnosť Poštovej banky do konca októbra ponúka 50 % zľavu zo vstupného poplatku pri investícii do fondu NÁŠ PRVÝ REALITNÝ o.p.f. Ide o špeciálny fond nehnuteľností, ktorý je vhodný pre investorov očakávajúcich vyšší výnos s dlhodobejšou investičnou stratégiou. Venuje sa sektoru nehnuteľností, pričom sa zameriava na lukratívne budovy, pozemky a dlhodobé prenájmy v žiadaných lokalitách. Súčasťou jeho portfólia sú exkluzívne developerské a kvalitné nájomné projekty, ktoré sú dostupné na www.penzijna.sk/projekty/. Participáciou na nich získavate zaujímavý výnos v podobe nájmu alebo predaja.

Okrem realitného fondu ponúka Prvá penzijná možnosť investovať aj do ďalších podielových fondov. Do konca októbra môžete získať až 100 % zľavu zo vstupného poplatku pri investíciách do vybraných fondov. Ide o Krátkodobý dlhopisový o.p.f. KORUNA, KAPITÁLOVÝ FOND o.p.f., EUROFOND o.p.f., Konzervatívne portfólio o.p.f., Vyvážené portfólio o.p.f., Dynamické portfólio o.p.f.

Pokiaľ máte záujem o viac informácií, kontaktujte odborníkov z Prvej penzijnej prostredníctvom online chatu priamo na webovej stránke www.penzijna.sk alebo navštívte pobočku Poštovej banky. Využite možnosť investovať s Prvou penzijnou, ktorá pôsobí na trhu správcovských spoločností viac ako 21 rokov a majte neustály prístup k informáciám o svojej investícii.

S investovaním do fondov je spojené riziko možného poklesu hodnoty investície, ale zároveň aj možnosť atraktívneho zhodnotenia vašich investícií.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite