Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Biokrby pre každý typ bývania

.sponzorované .promotion

Dnes už nie je potrebné riešiť výstavbu komína pre každý krb.

Biokrby pre každý typ bývania biokrby

uvažujete už dnes nad darčekmi na Vianoce? Dovoľte nám predstaviť jednu zaujímavú možnosť ktorá poteší každého člena rodiny. Nemusíte už ďalej vymýšľať zvlášť darčeky partnerovi a deťom. Riešením v tomto prípade je biokrb. Ak ste sa práve teraz zasekli kvôli tomu že bývate v byte prípadne v rodinnom dome ktorý nemá komín, čítajte predsa len ďalej.

Jednou z najväčších výhod je pri takýchto biokrboch na etanol to, že sa vôbec nenapájajú na komín. Ich prevádzka je totiž to veľmi čistá a nedochádza k tvorbe splodín ako pri spaľovaní dreva alebo uhlia. Pre túto vlastnosť sú čoraz viac obľúbené ako doplnok do domácností ktorý dokáže priestor zútulniť a vytvoriť čarovnú atmosféru. Pre lepší prehľad navštívte web biokrby.top. Nájdete tu ako základné informácie tak aj najpredávanejšie typy stojacich alebo závesných biokrbov. To ale samozrejme pri dnešných moderných biokrboch nie je všetko čo dokážu ponúknuť.

Zaujímavá funkcia je napríklad možnosť inštalácie diaľkového ovládania. A ako je to z funkčnou stránkou takéhoto ohňa? Dnešné biokrby dokážu aj vyhrievať obytný priestor. Ak bývate v bytovke tak nie je žiadny problém vykúriť danú miestnosť v ktorej je krb inštalovaný. Toto platí aj pre moderné, dostatočne izolované rodinné domy. V prípade ak staviate alebo už bývate v takomto drevodome tak výkon ktorý biokrb poskytuje je dostatočný na to aby vykúril aj takýto priestor. Pre príklad takéhoto montovaného domu ktorý je možné postaviť ako holodom, alebo aj montovaný dom na kľúč, stačí navštíviť web firmy Vidadomy.

Spoločnosť je na trhu kvalitných energeticky úsporných domov už viac ako desaťročie. Podľa najnovších noriem ponúka tiež ultra nízkoenergetické domy.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite