Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Panónska jeseň v Burgenlande – Čas na užívanie si a oddych

.sponzorované .promotion

Už po piatykrát sa o kulinársky zlatý klinec jesene postará pôžitkársky festival „Gans Burgenland“.

Panónska jeseň v Burgenlande – Čas na užívanie si a oddych steve.haider.com/Tourismusverband Neusiedl am See

listy na stromoch sa odievajú do zlatej a červenej farby. Je tu ten správny čas na objavovanie Burgenlandu s jeho 300 slnečnými dňami a viac než 2 000 hodinami zaliatymi slnkom.

Jeseň je okrem toho časom slávností vína a oceňovní vinári a vinice ponúkajú svoje vynikajúce vína na ochutnávanie.

Panónski hostitelia vás na jeseň očakávajú s atraktívnymi balíčkami.

Vďaka svojim 2 500 kilometrom cyklotrás a 7 top cyklochodníkom pozýva Burgenland aj milovníkov cyklistiky – z trás s rôznymi náročnosťami si vyberie naozaj každý. Túto krajinu slnka však môžete spoznávať nielen športovo, ale aj gurmánsky. Možnosti sú veľmi pestré, pre každú chuť sa tu podáva niečo jedinečné. Počas Panónskej jesene sú stredobodom aj mnohonásobne ocenené regionálne vína a panónska kuchyňa, ktorá si vás získa v miestnych viechach, reštauráciách, pohostinstvách a ocenených podnikoch. Budete tu môcť ochutnať všetko od burčiaka s plnou ovocnou chuťou až po mladé biele vína, cez čerstvé kuriatka až po elegantné tekvicové variácie.

EMG-Burgenland Tourismus

Už od septembra tu však v kuchyniach a predovšetkým na jedálnych lístkoch vynikajúcich podnikov dominuje tradičná hus. Už po piatykrát sa o kulinársky zlatý klinec jesene postará pôžitkársky festival „Gans Burgenland“

14. až 16. október 2016

Veľký gurmánsky festival Gans Burgenland v Ruste

Celý Rust sa počas týchto dní premení na ihrisko určené gurmánom a výrobcom regionálnych pochúťok. Nájdete tu kompletné kulinárske spektrum Burgenlandu. Okrem gastronómie bude stredobodom kultúra a tradície. Čaká na vás skvelý program a zážitková míľa vedúca po 1. burgenlandskej vínnej ceste v Oggau. Určite príďte a užite si festival s nami!

15. až 16. október 2016

Gans Oggau – Vychutnajte si víno a dobré jedlo v prírode

1. až 2. október 2016

Festival Schmatz in Tatz – Bad Tatzmannsdorf

9. október 2016

VILA VITA Pannonia v Pamhagene

11. november 2016

Markt St. Martin

Tradičný svätomartinský trh a slávnostný program počas martinskej noci, počas ktorého všetky husi padnú na charitatívne účely, to sú len dve hlavné lákadlá, ktoré vám toto nádherné miesto v strednom Burgenlande ponúkne na svätého Martina.

11. november 2016

St. Martin an der Raab

Ak chcete, aby bol váš pobyt v Burgenlande ešte výnimočnejší, využite možnosť rezervácie kombinovaných ponúk. 33 atraktívnych rezervovateľných ponúk na tému „Husací Burgenland“ vás pozýva na zážitkové cestovanie po Burgenlande.

Vybrať si môžete z mnohých prehliadok pivníc s pohostením a návštev vinárničiek. Od severu až na juh sa všade konajú vínne festivaly.

Burgenland Tourismus/Peter Burgstaller

V severnom Burgenlande môžete zažiť „Martiniloben“ (svätomartinské hody), v strednom sa oslavuje Frankovka modrá a južný vás pozýva na festival Uhudlerfest. Každá oblasť má s vínom spojené jedinečné vlastnosti a špeciality.

3 tipy na vínne festivaly od severu až na juh:

Golser Martiniloben

11. – 13. 11. 2016

Rotweinherbst Horitschon

29. – 30. 10. 2016

Uhudler-Sturmfest v Heiligenbrunne

24. 9. 2016

vychutnajte si Burgenland kde si oddýchne telo, duch i duša!

Wellness a relaxačné prevádzky vás pozývajú na program vytvorený na rozmaznávanie tela, ducha i duše. S exkluzívnymi balíčkami a kompletným komfortom. Vychutnajte si zmyselne estetickú atmosféru, rozsiahle vodné svety a exkluzívne sauny. Príďte si užiť príjemne teplú termálnu vodu.

Burgenlandské kúpele ponúkajú možnosť oddychu na najvyššej úrovni. Tu nájdete tie najlepšie ponuky na dovolenku v kúpeľoch. Užite si wellness a oddych na najvyššej úrovni vo wellness hoteloch a kúpeľoch v Burgenlande.

Tu sa dostanete k wellness ponukám, ktoré si môžete rezervovať.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite