Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Relax na Slovensku

.sponzorované .promotion

Potrebujete relaxovať a nemáte čas ísť na dovolenku? Skúste relax na Slovensku.

Relax na Slovensku Monada

v dnešnej dobe sa stáva dovolenka nevyhnutnou záležitosťou v prípade ak chceme podávať dostatočný pracovný výkon po celý rok. Časy sú rýchle a náročné. Čo ale robiť ak si z rôznych dôvodov nemôžete dopriať dvoj až trojtýždňový pobyt pri mori? Takáto dovolenka je totiž to považovaná za ideálne dlhú z pohľadu načerpania nových síl.

Riešenie je intenzívny relaxačný pobyt na Slovensku. Takýto wellness pobyt môže mať dĺžku napríklad päť dní, ale v prípade naozaj extrémne málo času je možné využiť aj víkendový pobyt. Vo všeobecnosti takéto relaxačné pobyty majú na organizmus človeka blahodarný vplyv a to ako na fyzickú tak aj psychickú stránku.

Spoločnosť Monada ponúka takéto pobyty už viac ako desať rokov a o kvalite svedčia stovky spokojných klientov. Pobyty sú vedené skúsenými lektormi. V prípade ak máte záujem o základné relaxačné praktiky aj doma a nemáte ešte skúsenosti pozrite sa na web www.easyfix.sk kde dostanete radu od profesionála v danej oblasti.

Mnoho duševne pracujúcich ľudí dokáže zrelaxovať napríklad pri manuálnej práci. Takýmto dnes veľmi obľúbeným koníčkom býva aj domáce šitie ktorému sa často venujú hlavne ženy. Či už sa jedná o ušitie oblečenia pre malých drobcov, alebo nový originálny záves, dnes už je možné vďaka online galantériám zrealizovať naozaj nádherné výtvory.

Kde ale dostať kvalitné a pestré látky? Lídrom na tomto trhu je v online svete bubulakovo. Eshop ponúka tisíce rôznych látok a farieb. Nedávno spustená česká verzia www.bubulakovo.cz ponúka rovnako na výber bavlnené, flanelové, dekoračné a iné látky pre šikovné ruky.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite