Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Nudíte sa? 4 tipy, kde nájdete vtipné videá

.sponzorované .promotion

Pre každého, kto sa nudí v práci alebo v škole počas prestávky, prípadne len tak počas dňa, máme 4 tipy, kde nájdete zábavu.

Nudíte sa? 4 tipy, kde nájdete vtipné videá Thinkstock

ak hľadáte dobrú zábavu, nemusíte byť príliš nároční. Úplne postačí, ak sa zasmejete napríklad aj na pár minútových videách alebo animáciách. Neveríte? Tak potom pokojne vyskúšajte naše tipy, ktoré sme pre vás pripravili. Uvidíte, že tak u nás, na našom malom slovenskom internete, ako aj na zahraničných portáloch, nájdete zábavy až-až a pritom nepôjde o žiaden náročný obsah.

zábava na slovenskom internete

Zábavné videá môžete nájsť na viacerých vtipných portáloch venovaných či už všeobecne zábave, alebo konkrétne len videám. Viacero z nich má dokonca presnú kategorizačnú štruktúru, kde je možné nájsť videá len z určitého žánru alebo určitého typu, takže aj na našom internete môžete nájsť pomerne široké možnosti.

Jedným z najznámejších portálov, ktorý sa zameriava na zábavu a vtipné videá, je aj portál Najky.tv, ktorý spadá pod známy portál Najky venujúci sa zaujímavostiam našej aj zahraničnej scény. Portál ponúka nielen zaujímavé a vtipné videá, ale aj zaujímavosti, bulvárny obsah a novinky zo sveta online aj offline sveta.

Chcete vedieť čo je nové v hudbe a pozrieť si zábavné či zaujímavé videoklipy? Prípadne vidieť najnovšie videá a trailery filmov alebo vtipné scénky z filmov? Tak toto všetko ponúka práve portál Najky, ktorý je doslova preplnený zaujímavosťami. Isté je, že nudiť sa tu nebudete, skôr naopak - hrozí závislosť od neustáleho navštevovania stránky!

a čo zahraničie?

V zahraničí sa to vtipnými a zábavnými videami len tak hemží. Náš druhý tip sa týka známeho portálu Youtube, ktorý je v podstate založený na videoobsahu. Ak máte záujem o slovenské či české vtipné videá, stačí v podstate zadať do vyhľadávacieho okienka na portály príslušné slovné spojenie, napríklad „vtipné videá“ a dostanete sa okamžite k veľkému množstvu zaujímavého obsahu.

To isté funguje v prípade, ak chcete nájsť zahraničné videá - skúste napríklad „funny videos“ a uvidíte, čo všetko nájdete. Ak máte záujem o konkrétnejšie témy, napríklad vtipné videá so zvieratami, stačí to rovnako špecifikovať - hľadajte napríklad „funny animal videos“. V prípade niektorých videí ale musíte byť na webe prihlásení, pretože inak sa vám ich obsah nezobrazí.

Veľmi podobne funguje aj náš tretí typ - vyhľadávač Google. Ten vyhľadáva ale nielen vo videách, ale všeobecne na webstránkach. Tu je už nutné presnejšie pri vyhľadávaní špecifikovať, že máte záujem priamo o video, čiže zadať do hľadania priamo slovo video alebo videos.

využite aj sociálne siete

Vtipné videá ponúkajú aj sociálne siete, napríklad známy Facebook. Hovoríme teraz o rôznych skupinách alebo stránkach, ktoré patria či už priamo portálom, alebo sú samostatné a zverejňujú u seba videá na rôzne témy - od vtipných, cez pravdivé, až po hrané a komediálne. Takéto skupiny možno nájsť v slovenskom jazyku, ale samozrejme aj zahraničné.

Slovensko-českou skupinou je napríklad komunita nazvaná priamo Vtipné videá, ktorá uverejňuje pravidelne rôzne videá, najčastejšie z reálneho života, ktoré sú zachytené bezpečnostnými a inými kamerami. Ak viete po anglicky a hľadáte zahraničné videá, odporúčame skupinu zvanú Funny Videos On Facebook. Tu taktiež so železnou pravidelnosťou nájdete nové vtipné a zábavné videá a každý deň pribúda nový obsah, ktorý vás určite pobaví.

nezabudnite, kedy prestať

Samozrejme, našim cieľom nie je spraviť z vás prokrastinátorov alebo záškolákov. Preto berte tieto tipy len ako doplnok a pre občasné pobavenie. Rozhodne neodporúčame pozerať videá alebo tráviť čas na internete počas práce alebo v rámci školského vyučovania. To isté platí ale aj vo voľnom čase - netrávte ho celý len za počítačom a za internetom, veď na svete je toľko vecí, ktoré sa oplatí vidieť naživo!

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite