Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Na trh prichádza najtenší notebook na svete od HP

.sponzorované .promotion

Novým HP Spectre 13 posúva spoločnosť hranice technológií. Kombinuje skvelý výkon s nadštandardným dizajnom.

Na trh prichádza najtenší notebook na svete od HP Hewlett-Packard

spoločnosť HP posunula prémiové osobné počítače opäť na vyššiu úroveň. Predstavila nový HP Spectre 13, najtenší notebook na svete.

HP Spectre je najtenší notebook na svete a na rozdiel od väčšiny ostatných ultratenkých počítačov na trhu nerobí kompromisy pri výkone ani pri funkčnosti,” hovorí Erika Lindauerová, riaditeľka spoločnosti HP Inc. pre Česko a Slovensko.

Hewlett-Packard

najtenší notebook na svete

Spoločnosť HP pri návrhu zariadenia HP Spectre 13 predefinovala všetky prvky, aby zaistila tú najlepšiu používateľskú skúsenosť a maximálny výkon. Výsledkom je prémiový notebook, ktorý používateľa nenúti robiť kompromisy medzi štýlovosťou, funkčnosťou a výkonom, a to vďaka týmto vlastnostiam:

  • Spodná časť notebooku z karbónových vlákien vytvára tenký profil, ktorý je zároveň odolný aj ľahký. Notebook váži necelých 1,1 kg.
  • Vysoko lesklé medené tóny doplňujú takmer klenotnícky spracovaný povrch.
  • Inovatívna hybridná batéria je rozdelená na dve tenšie časti, pričom prináša rovnaký príkon vo wattoch ako jediná batéria s výdržou až 9 a pol hodiny.
  • Full HD IPS displej je bez okrajov a prináša výborný vizuálny zážitok pri upravovaní fotografií, prezentácií alebo sledovaní filmu.
  • Procesory Intel® Core™ i5 a i7 6. generácie a veľmi rýchle úložisko PCIe SSD s kapacitou až 512 GB. Pamäť je vytvorená pre maximálny výkon až 8 GB.
  • Integrácia hyperbarického chladiaceho systému od spoločnosti Intel® zabezpečuje chod systému na nízkych teplotách dokonca aj s výkonnými procesormi a v malom prevedení.
  • Exkluzívna zábava s Full HD displejom bez okrajov s uhlopriečkou 13,3” (33,8 cm) a zvukom od Bang & Olufsen.

Kúpite už teraz na http://www.hpobchod.sk/product.asp?ccode=HP-Spectre-13

dizajn, ktorý naozaj láka

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite