Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

PREDSTAVUJEME NOVÝJAGUAR XF

.promotion

Nový Jaguar XF bude odhalený 24. marca 2015. Pozrite si premiéru v dramatickom štýle online na jaguar.com/newxf o18:00 (19:00 GMT). Nový Jaguar XF ponúka bezkonkurenčnú kombináciu kultivovanosti, hospodárnosti, dynamiky a dizajnu spolu s jedinečnými technológiami. Kompletné technické údaje budú oznámené 1. apríla na autosalóne v New Yorku
Nový Jaguar XF absolvuje netradičné predstavenie v Londýne už 24. marca tj. týždeň pred oficiálnou premiérou na autosalóne v New Yorku. Jim Dowdall anglický kaskadér známy z účinkovania vo viacerých fimoch napr. James Bond, Bournou mýtus alebo Indiana Jones sa posadí za volant nového modelu a prejde s autom vo veľkej výške nad vodou na dvoch oceľových lanách, ktoré majú priemer 34 mm.
Model XF sa prvýkrát predstavil verejnosti v roku 2007 a stal sa najpredávanejším a najoceňovanejším modelom značky Jaguar. Druhá generácia modelu XF ponúkne úplne nový model založený na celohlinníkovej platforme. Vďaka nízkej hmotnosti a vysokej účinnosti bude nové XF patriť k najhospodárnejším modelom vo svojej triede so spotrebou len 4l/100km. Ian Callum, šédezajnér Jaguar: “Pevné verím, že nový Jaguar XF bude najkrajšie vozidlo vo svojom segmente. Elegantné, výrazné a verné tradícii športových modelov Jaguar.”
Pozrite si premiéru online na jaguar.com/newxf o18:00 (19:00 GMT) Sledujte nás na: #NewXF
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.posledné
.neprehliadnite