Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Majstrovstvá s Klasikom v novej fľaši? Nech sa páči!

.sponzorované .promotion

Majstrovstvá sveta sú sviatkom pre každého fanúšika ľadového hokeja. Tie tohtoročné sa navyše hrajú v susednom Česku a to konkrétne v mestách Praha a Ostrava.

Majstrovstvá s Klasikom v novej fľaši? Nech sa páči!

práve v druhom menovanom odštartovali slovenskí hokejisti pôsobenie na majstrovstvách proti hráčom Nemecka a pokračujú zápasmi s Kazachstanom, USA, Poľskom, Francúzskom, Lotyšskom a Švédskom. 

Značka Klasik patriaca do portfólia najväčšieho výrobcu liehovín St. Nicolaus sa so športovými aktivitami spája dlhodobo a je známa nejednému fanúšikovi ľadového hokeja. Pretože práve „Klasici“ žijú hokejom a vychutnávajú si atmosféru, ktorú každoročne majstrovstvá prinášajú. Vedia fandiť naplno a tešiť sa z výhry, ale tiež spoločne zdieľať prehry. 

Nie je preto prekvapením, že značka Klasik chcela s prichádzajúcimi majstrovstvami potešiť svojich fanúšikov novinkou. Tou je celkom nová moderná fľaša s atraktívnym dizajnom, s ktorou si „Klasici“ užijú majstrovstvá ešte viac, pričom vo vnútri zostáva overená chuť v mnohých obľúbených príchutiach. 

Chcete si tento rok tiež vychutnať hokejovú atmosféru s Klasikom? Nech sa páči! Obľúbenú značku v novej fľaši nájdete v predajniach po celom Slovensku.    

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite