Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

dm spustila nový koncept odberného miesta dmBOX

.sponzorované .promotion

Koncom apríla spustila dm nový koncept odberného miesta dmBOX, vďaka čomu si jej zákazníci budú môcť vyzdvihovať svoje zásielky objednané online cez mojadm.sk alebo Moja dm-App ešte rýchlejšie a pohodlnejšie.

dm spustila nový koncept odberného miesta dmBOX dm

testovacia prevádzka prvého dmBOXu je nasadená v rámci refreshovanej predajne dm v Auparku v Bratislave. Ďalšie dmBOX-y by mali byť nasadené v priebehu nasledujúcich mesiacov aj do ďalších predajní, ktoré to priestorovo umožňujú. 

„Keďže orientácia na zákazníkov a ich potreby je pre nás v dm absolútnou samozrejmosťou, neustále sa zamýšľame nad tým, ako im nakupovanie uľahčiť, spríjemniť a zároveň zefektívniť. Preto aktuálne rozširujeme portfólio svojich služieb o dmBOXy, vďaka ktorým budú môcť nakupovať ešte rýchlejšie a pohodlnejšie. A keďže až 40 % všetkých zákazníkov dm využíva službu expresné vyzdvihnutie, veríme, že rozšírenie portfólia o túto službu bude vítané,“ povedal Martin Podhradský, konateľ spoločnosti dm drogerie markt. 

dm BOXy slúžia na vyzdvihnutie tovaru, ktorý si zákazník objedná a zaplatí online, a zároveň si ako možnosť vyberie jednu zo služieb – expresné vyzdvihnutie alebo doručenie do predajne. Hneď ako bude objednávka pripravená na vyzdvihnutie, zákazník dostane SMS notifikáciu. Garantovaný čas vybavenia objednávky je do 60 minút pri expresnom doručení a v priebehu 2 až 3 pracovných dní v prípade doručovania do predajne. 

dm

Tovar si možno následne vyzdvihnúť v otváracom čase vo zvolenej predajni, pričom objednávka bude v boxe uložená maximálne 14 dní. Box je zámerne umiestnený v klimatizovanej predajni a nie pred ňou, pretože pre časť sortimentu dm je potrebné chladenie. V prípade, ak bude box plný alebo bude nákup veľkoobjemový a nezmestí sa do dmBOXu, objednávka bude uložená v príslušnej predajni dm. Vybratie zásielky z dmBOXu je veľmi intuitívne a zákazník to zvládne sám, no v prípade potreby mu je k dispozícii personál predajne. 

e-shop dm  

Obľúbený e-shop dm oslávil koncom februára tohto roka už šiesty rok od svojho spustenia. Zákazníci tak môžu cez webovú stránku www.mojadm.sk a prostredníctvom nákupnej aplikácie Moja dm-App 24 hodín denne nakupovať a získavať informácie o svojich obľúbených výrobkoch či novinkách vrátane informácie o ich dostupnosti bez ohľadu na čas, otváracie hodiny či vzdialenosť k najbližšej predajni. V rámci e-shopu dm sú neustále zavádzané nové inovácie, ktoré uľahčujú zákazníkom ich nákup. Veľmi obľúbenou sa stala aj inovatívna služba dmLIVE STREAM SHOPPING, ponúkajúca nový zážitok z nakupovania v aplikácii Moja dm. Medzi najvyužívanejšie služby e-shopu patrí expresné vyzdvihnutie a exkluzívne kupóny vernostného programu active beauty, ktoré zákazníci nájdu iba v Mojej dm-App.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite