Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Stovky značkových výrobkov majú odteraz v Tescu ešte nižšiu cenu

.sponzorované .promotion

Tesco pomáha svojim zákazníkom nakupovať ešte výhodnejšie! Reťazec znížil ceny stoviek značkových výrobkov a zákazníci tak pri svojich obľúbených produktoch ušetria ešte viac.

Stovky značkových výrobkov majú odteraz v Tescu ešte nižšiu cenu TESCO SR

spolu s Clubcard cenami a Garanciou nízkych cien tak Tesco prichádza s ďalšou iniciatívou, ktorá zákazníkom pomôže šetriť ich peňaženky. 

„Novým cenovým programom Znížená cena chceme zákazníkom ešte viac uľahčiť nakupovanie v Tescu. Aktuálne sme zlacnili stovky obľúbených značkových produktov v sortimente drogérie, kozmetiky a potrieb pre domáce zvieratá,“ prezrádza marketingová riaditeľka Tesca na Slovensku Diana Golanová a dodáva: „Ale týmito kategóriami tovaru sa to nekončí, môžem prezradiť, že už v tejto chvíli pripravujeme ďalšiu vlnu zlacňovania značkových produktov z viacerých oblastí, ktoré čoskoro zaradíme do programu Znížená cena. Zákazníci Tesca sa tak môžu spoľahnúť, že v Tescu platia menej a dostanú aj naďalej skvelú hodnotu za peniaze.“

Výrazné červené logo „Znížená cena“ je symbol, ktorý zákazníkom ukáže smer, kde nájdu zľavnené produkty v predajniach Tesco naprieč Slovenskom.tesco srVýrazné červené logo „Znížená cena“ je symbol, ktorý zákazníkom ukáže smer, kde nájdu zľavnené produkty v predajniach Tesco naprieč Slovenskom.

Okrem základných dlhodobých cenových pilierov Garancie nízkych cien a Clubcard cien spoločnosť Tesco pravidelne pripravuje špeciálne akcie pre svojich zákazníkov, aby nakúpili ešte výhodnejšie. Veľkej obľube sa teší napríklad zbieranie e-známok v aplikácii Clubcard, keď môže zákazník získať dodatočnú zľavu na svoj nákup až do výšky 20 %. Tento rok reťazec navyše prišiel so špeciálnou zľavou pre študentov a učiteľov až do výšky 10 %. Zákazníci sa tak môžu spoľahnúť, že v Tescu platia menej. 

Ako nájdu zákazníci v obchodoch Tesco najvýhodnejšie ceny:

Clubcard ceny – žlté logo v modrom rámiku označuje v obchodoch, letákoch aj v Online nákupoch výrobky s výhodnejšou cenou pre majiteľov vernostnej  karty Clubcard. Zľavy sa pohybujú v priemere 30 % pri jednom nákupe.

Garantujeme nízke ceny – červené logo označuje stovky potravín s najvýhodnejšou cenou na trhu. Cenová garancia sa vzťahuje na produkty s bežnou cenou s výnimkou zliav, akcií a propagačných cien našej konkurencie. 

Znížená cena – červené logo v tvare šípky označuje stovky obľúbených značkových produktov, pri ktorých sa znížila bežná cena. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite