Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Union dbá na zdravie detí, rodičom posiela unikátnu brožúru KOMPAS

.sponzorované .promotion

Prehľad povinných vyšetrení, správna výživa či infografiky o zdravom vývine. Nová brožúra Union zdravotnej poisťovne poslúži poistencom opäť ako praktický sprievodca, ktorý sa tentokrát zameriava na mladší školský vek.

Union dbá na zdravie detí, rodičom posiela unikátnu brožúru KOMPAS

Union zdravotná poisťovňa vydala unikátnu brožúru o zdraví detí „Máme doma malého školáka“,  určenú rodičom detí 1. stupňa základných škôl. Najnovší KOMPAS zdravia a prevencie mapuje rôzne aspekty vývinu dieťaťa a to po fyzickej i mentálnej stránke. Mnoho rodičov totiž netuší, že problémy s učením nemusia súvisieť s inteligenciou, v záplave povinností tiež môžu stratiť prehľad o povinných očkovaniach, správnej výžive či vývine chrupu. Súhrn tých najdôležitejších míľnikov a vysvetlení pripravil pre Union poistencov a poistenky tím lekárov a iných špecialistov, ktorý zastrešuje krajská odborníčka MZ SR pre primárnu pediatriu MUDr. Zora Zdráhalová. 

„Naši poistenci sa môžete spoľahnúť na to, že náš KOMPAS poskytuje v starostlivosti o ich dieťa bezchybnú navigáciu.  Ide o súhrn odborných informácií, ktoré však sprostredkúvame zrozumiteľnou formou,“ vysvetľuje Marek Mikle, riaditeľ komunikácie a marketingu Unionu. „Práve odosielame takmer 2-tisíc brožúr rodičom malých školákov, ktorí o zaslanie brožúry požiadali vďaka nášmu newsletteru. Naši poistenci sa k brožúre môžu dostať aj neskôr v ktorejkoľvek z našich pobočiek po celom Slovensku.“

Edícia KOMPAS má v Unione stabilné miesto a desiatky brožúr na rôzne témy poputovali do rúk už tisíckam poistencov. Tematicky pokrývajú okruhy ako stravovanie či duševné zdravie, v minulom roku vydala poisťovňa publikáciu, ktorá sa venuje prvému roku života a poslúži prvorodičkám i skúsenejším mamičkám. „V mladšom školskom veku je dôležité klásť dôraz na správnu výživu, dostatok spánku a prevenciu úrazov. Pravidelné lekárske prehliadky sú nevyhnutné, pretože môžu odhaliť poruchy zraku a nesprávne držanie tela. V prípade porúch reči je zas potrebná starostlivosť logopéda. Naša nová brožúrka je malá, ale komplexná, a sme radi, že ju Union poistenci a poistenky môžu mať ľahko po ruke,“ dodáva za Union hovorkyňa Kristína Baluchová. Viac informácií o zdraví, benefitoch pre rodičov i tých najmenších nájdu záujemcovia aj na webstránke Unionu či prostredníctvom call centra. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite