Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Tvorba faktúr nebola nikdy jednoduchšia

.sponzorované .promotion

Trávite vystavovaním faktúr veľa času, ktorý by ste mohli využiť inak a lepšie? Zoznámte sa s fakturačným programom, ktorý s prehľadom urobí túto rutinu za vás. Vytvorte profesionálne faktúry pomocou pár kliknutí, alebo ich vystavovanie úplne zautomatizujte.

Tvorba faktúr nebola nikdy jednoduchšia OPOLJA / Shutterstock.com

Namiesto zdĺhavého vypĺňania všetkých údajov a dohľadávania, či máte uvedenú správnu sadzbu DPH alebo iné položky, urobíte pár kliknutí a do minúty máte hotovo.

Vo fakturačnom programe zadáte:

  • IČO svojho zákazníka,
  • tovar či služby, ktoré fakturujete,
  • sumu, ktorú má zákazník zaplatiť
  • a zvyšok sa už vyplní sám.

Bezchybné faktúry s pravidelnými aktualizáciami

Vďaka pravidelným aktualizáciám programu máte istotu, že pracujete s aktuálnymi sadzbami daní a máte vyplnené všetky údaje, ktoré na faktúre musia byť.

Faktúry môžete vystavovať v eurách, korunách a ďalších vybraných menách. Sumy sa automaticky prepočítavajú podľa aktuálneho kurzu NBS.

Automatizácia uľahčí a zrýchli fakturáciu 

Vystaviť faktúru v programe vám zaberie minútu. Hotovú faktúru následne priamo pošlete zákazníkovi, alebo si ju stiahnete a vytlačíte. Po prepojení s e-shopom zvládne program faktúry vystavovať a posielať automaticky, len čo si zákazník objedná tovar.

V prípade, že fakturujete opakovane tomu istému klientovi za pravidelné mesačné služby, nastavte si šablónu, ktorú program klientovi sám pošle.

Vďaka prepojeniu s bankou spáruje platby s faktúrami a dohliadne na to, či vám úhrada dorazila na účet včas. Ak sa tak nestane, zákazníkovi pošle upomienku.

Profesionálne faktúry na mieru

Aby vaše faktúry boli nielen správne, ale vyzerali aj profesionálne, vystavujte ich podľa pripravených vzorov. Môžete si ich zladiť napríklad s farbami vašej firmy, pridať na ne logo, podpis aj pečiatku. Platbu zákazníkom uľahčíte pridaním QR kódu.

Vytvorte si aj adresár s kontaktmi klientov a cenník s jednotlivými produktmi či službami, ktoré ponúkate. Keď vystavujete faktúru, údaje len vyberte zo zoznamu a máte hotovo.

Tvorbu faktúr zadarmo vám umožní napríklad fakturačný program iDoklad. Vyskúšať a testovať ho môžete 30 dní a uvidíte, ako vám uľahčí prácu.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite