Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

TOP manažér kvality 2023 je z SHP Group

.sponzorované .promotion

Počas slávnostného večera v historickej budove NR SR v Bratislave bola manažérka SHP Group a.s. Magdaléna Surová ocenená ako víťazka súťaže Top manažér kvality 2023 pre súkromný sektor, ktorú vyhlasuje Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky.

TOP manažér kvality 2023 je z SHP Group

cieľom súťaže je oceniť a zviditeľniť odborníkov a profesionálov v oblasti implementácie a rozvoja systému manažérstva kvality alebo komplexného manažérstva kvality v organizáciách súkromného a verejného sektora. 

„Vysoko si vážim úspech našej kolegyne, keďže nezávislá odborná porota takto ocenila jej  výsledky v odbornej oblasti. O to viac ma teší, že takéto ocenenie pre náš holding je už druhým v poradí, nakoľko minulý rok putovala Národná cena za kvalitu a spoločenskú zodpovednosť do závodu Mondi SCP v Ružomberku. Venovať sa manažérstvu kvality vo výrobných závodoch považujem za mimoriadne dôležité. Ak je manažérstvo kvality dobre nastavené, pomáha závodu budovať dôveryhodnosť, podporovať inovatívnosť a dosahovať očakávané výsledky.  Aj vďaka manažmentu kvality získali naše závody svetové kompetencie,“ uviedol majiteľ holdingu ECO – INVESTMENT a. s., podnikateľ a filantrop Milan Fiľo.

ECO-INVESTMENT, a.s. je česko-slovenský priemyselno-investičný holding, ktorý pokrýva dlhodobé investície v rámci celej Európy. Hlavnými oblasťami investícií sú výroba celulózy a papiera, energetika, spracovanie mäsa, reality a telekomunikácie. Od jeho založenia je holding prítomný vo viacerých charitatívnych projektoch v oblasti zdravotníctva, vzdelania, kultúry a športu. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite