Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Budúcnosť teraz – dm privítalo na svojej pôde Tomáša Sedláčka, Annu Hogenovú a ďalších rečníkov

.sponzorované .promotion

Pod mottom „Budúcnosť teraz“ sa v októbri uskutočnilo historicky prvé dm Dialogforum.

Budúcnosť teraz – dm privítalo na svojej pôde Tomáša Sedláčka, Annu Hogenovú a ďalších rečníkov

išlo o interné stretnutie všetkých vedúcich pracovníkov v dm za prizvania externých a interných rečníkov. Témami boli otázky bytia a smerovania pracovného spoločenstva ako v jeho vnútornom prostredí, tak aj v celospoločenskom domácom či svetovom kontexte. 

Hostiteľom prvého slovenského dm Dialogfora bol konateľ dm drogerie markt Slovensko Martin Podhradský, ktorý vyzval všetkých zúčastnených k zamysleniu sa nad tým, aké je miesto, filozofia, budúca životaschopnosť a následné spoluvytváranie budúcnosti spoločnosťou dm.

 „Dialág je to, o čo sa v dm usilujeme, nakoľko práve v dialógu prichádzajú nové riešenia. Preto názor každého v dm je braný vážne, s rešpektom na individuálnu jedinečnosť. Lebo úspechy dm závisia od pričinenia každého spolupracovníka dm,“ vysvetľuje Martin Podhradský, konateľ dm drogerie markt Slovensko.

Manažment dm Slovensko sa na podujatie rozhodol prizvať aj externých odborníkov, ktorých názory sú v odbornej verejnosti brané vážne. 

V rámci dm Dialogfora tak okrem konateľa dm Slovensko, Martina Podhradského a členov vedenia, vystúpili aj Pavol Zajac, business partner v spoločnosti NielsenIQ, Marian Timoracký, partner spoločnosti MARK BBDO, filozofka a fenomenologička Anna Hogenová a filozof ekonómie Tomáš Sedláček

Veľkú pozornosť vzbudilo aj  vystúpenie hlavného konateľa dm Rakúsko Martina Engelmanna, ktorý priblížil, ako vníma budúcnosť celého koncernu.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite