Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Záujem zákazníkov o slovenskú divinu rastie, Tesco rozšíri ponuku do ďalších predajní

.sponzorované .promotion

Tesco pred rokom ako prvý a jediný reťazec na Slovensku spustilo predaj kvalitnej diviny vďaka exkluzívnej spolupráci Tesca s Lesmi Slovenskej republiky. Pre veľký záujem zákazníkov o lahôdku priamo z našich lesov reťazec rozširuje ponuku po troch hypermarketoch v Bratislave o ďalšie predajne – v Nitre, Košiciach, Banskej Bystrici a Bratislave (OD). Zákazníci Tesca si môžu dopriať divinu z jeleňov, diviakov a danielov.

Záujem zákazníkov o slovenskú divinu rastie, Tesco rozšíri ponuku do ďalších predajní TASR/ Martin Baumann

„Ponúkanie širokého sortimentu kvalitných produktov pre našich zákazníkov ostáva pre Tesco prioritou, preto sme sa rozhodli zvýšiť počet obchodov, ktoré predávajú výrobky z diviny. Dôvodom je aj veľký záujem zákazníkov, ktorý prekonal za rok testovania naše očakávania. Od začiatku októbra zákazníkom prinesieme vysoko kvalitnú divinu nielen na západné, ale aj na stredné a východné Slovensko. K bratislavským hypermarketom v Lamači, Zlatých pieskoch a Petržalke pribudnú ďalšie predajne  – hypermarkety v Nitre, Banskej Bystrici a v Košiciach a hypermarket Tesco v Bratislave na Kamennom námestí,“ prezrádza Erik Šiatkovský, komerčný riaditeľ Tesca na Slovensku, a dodáva: „Ceníme si jedinečnú spoluprácu s Lesmi SR, v rámci ktorej dokážeme rozširovať sortiment v našich obchodoch a prinášať zákazníkom kvalitné slovenské potraviny za dostupné ceny.“

Tesco doteraz predalo viac ako dve tony diviny zo slovenských lesov. Vďaka spolupráci s Lesmi SR môžu nájsť zákazníci v ponuke Tesca celoročne až osem mrazených produktov diviny zo slovenských lesov – tri diviačie mäsá – guľáš, stehno bez kosti, chrbát bez kosti, štyri jelenie mäsá – guľáš, stehno bez kosti, chrbát bez kosti, plece bez kosti a danielie mäso na guľáš. Sortiment diviny je v každom obchode vizuálne označený špeciálnymi tlačenými materiálmi, ktoré obsahujú logo značky kvality. 

„Veľmi nás teší, že ľudia majú taký veľký záujem o divinové mäso z produkcie nášho štátneho podniku Lesy SR v našej prevádzke v Topoľčiankach. Ide o vysoko kvalitné mäso z voľne žijúcej zveri z našich lesov, ktoré je nositeľom Značky kvality 2.stupňa. Oceňujem, že naša spolupráca s Tescom pokračuje aj naďalej v ďalších slovenských mestách a divina bude dostupnejšia pre ešte viac zákazníkov,“ hovorí generálny riaditeľ štátneho podniku Lesy SR Ján Marhefka.

Štátny podnik Lesy SR spracováva mäso pod stálym veterinárnym dohľadom v odštepnom závode Topoľčianky. Lov voľne žijúcej diviny z našich lesov prebieha v súlade so zákonom o poľovníctve pri dodržaní poľovníckej etiky a kultúry. Divina je ekologická potravina najvyššej kvality bohatá na bielkoviny, vitamíny a minerálne látky. Má nízky obsah tuku a cholesterolu, pretože voľne žijúca zver má dostatok pohybu a potravy v čistom prírodnom prostredí.

Spoločnosť Tesco dlhodobo spolupracuje s lokálnymi dodávateľmi, vďaka čomu patrí medzi reťazce, ktoré predávajú najväčšie objemy slovenských potravín. Minulý rok dodávateľom na Slovensku vyplatila viac ako 500 miliónov eur.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite