Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

PS žiada vysvetliť situáciu s nemocnicou Rázsochy, premiér deklaruje jej výstavbu

.tasr .slovensko

PS tvrdí, že kým Heger dočasne poverený riadením rezortu zdravotníctva sľubuje výstavbu nemocnice, v pozícii dočasne povereného riadením rezortu financií ju navrhuje vypustiť z plánu obnovy a odolnosti.

PS žiada vysvetliť situáciu s nemocnicou Rázsochy, premiér deklaruje jej výstavbu SITA/Diana Černáková

mimoparlamentné Progresívne Slovensko (PS) vyzýva dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera, aby informoval, či a kedy sa dočkáme novej špičkovej nemocnice Rázsochy v Bratislave. PS tvrdí, že kým Heger dočasne poverený riadením rezortu zdravotníctva sľubuje výstavbu nemocnice, v pozícii dočasne povereného riadením rezortu financií ju navrhuje vypustiť z plánu obnovy a odolnosti. Hovorca premiéra Matej Neumann pre TASR reagoval, že pripomienka, na ktorú sa PS odvoláva, bola chybou úradníka uverejnená a premiér ju stiahol. Deklaruje, že stavba Rázsoch nebude zastavená. 

„Chaos medzi ministerstvami, ktoré má premiér Heger na starosti, nezaujíma ani zdravotnícky personál, ani pacientov a pacientky. Potrebujú vedieť, či dostanú novú nemocnicu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite