Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

NAKA zadržala nebezpečného extrémistu, vystupoval pod prezývkou Slovakbro. Obvinený je aj z terorizmu

.tasr .slovensko

Národná kriminálna agentúra (NAKA) zadržala v spolupráci s medzinárodnými zložkami nebezpečného pravicového extrémistu. Ide o 22-ročného občana SR, ktorý mal kybernetickom prostredí medzinárodnej krajnej pravice vystupovať pod prezývkou Slovakbro. Obvinený bol vo štvrtok vzatý do väzby.

NAKA zadržala nebezpečného extrémistu, vystupoval pod prezývkou Slovakbro. Obvinený je aj z terorizmu HUFFINGTONPOST.COM/FORUM24

„podozrivý je z toho, že mal verejne podnecovať na zvrhnutie demokratického politického systému cestou subverzných a sabotážnych činností, ale aj aktov terorizmu,“ približuje polícia. Sympatizovať mal s „bielymi“ teroristami, ktorých teroristické činy schvaľoval. Uverejňovať mal tiež návody a schémy na výrobu improvizovaných chladných zbraní, na domácu výrobu automatických strelných zbraní, na výrobu výbušnín a mín, ako aj príspevky s návodmi na sabotážne útoky.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite