Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovenskí europoslanci a komisárka Jourová odsúdili Uhríka za slová o Ukrajine

.tasr .slovensko

Niektorí slovenskí europoslanci v stredu podpísali spoločný list, v ktorom odsudzujú vystúpenia poslanca Milana Uhríka (Republika) v pléne Európskeho parlamentu (EP), ako aj sériu jeho dezinformačných statusov, ktoré šíri na sociálnych sieťach.

Slovenskí europoslanci a komisárka Jourová odsúdili Uhríka za slová o Ukrajine BRANISLAV BIBEL/SITA

dvanásť slovenských europoslancov zo štyroch politických frakcií v stredu podpísalo spoločný list, v ktorom odsudzujú vystúpenia poslanca Milana Uhríka (Republika) v pléne Európskeho parlamentu (EP), ako aj sériu jeho dezinformačných statusov, ktoré šíri na sociálnych sieťach. Zo Štrasburgu informuje spravodajca TASR.

„So znepokojením a hanbou sledujeme vyjadrenia slovenského europoslanca Milana Uhríka k ruskej agresii voči Ukrajine. V jeho vystúpeniach v pléne EP, ale aj vo vyjadreniach na sociálnych sieťach opakovane hovorí o tom, že svet podlieha klamlivej propagande, ktorá zásobuje médiá dojemnými fotografiami z Ukrajiny. Obviňuje z tendenčnej a nepravdivej propagandy všetkých, ktorí informujú o hrôzach vojnového konfliktu na Ukrajine,“ uvádza sa v otvorenom liste.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite