Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Tohtoročné maturity budú v nezmenenej forme, maturanti dostanú na písomný test viac času

.sita .slovensko

Externá časť a písomná forma internej časti maturitnej skúšky sa v tomto školskom roku bude konať v riadnom termíne 15. – 18. marca a v náhradnom termíne 5. – 8. apríla.

Tohtoročné maturity budú v nezmenenej forme, maturanti dostanú na písomný test viac času SITA/Branislav Bibel

maturity 2022 sa budú konať v nezmenenej forme, maturanti však budú mať na písomný test vyhradený dlhší čas. Na úspešné zvládnutie maturity musí študent dosiahnuť viac ako 33 percent. Na dnešnej tlačovej konferencii to potvrdil minister školstva, vedy, výskumu a športu SR Branislav Gröhling (SaS). Dodal, že študentom končiacich ročníkov stredných škôl môže pomôcť s prípravou Manuál spokojného maturanta. Na základe záverov Ústrednej maturitnej komisie zaistia riaditelia pri organizácii maturitnej skúšky úpravu zadaní ústnych a praktických maturít v súvislosti s dištančným vzdelávaním. Navyše majú chod maturitných skúšok zabezpečiť v súlade s aktuálnymi protiepidemickými opatreniami. Ministerstvo odporúča v čase maturít vzdelávať ostatné ročníky dištančnou formou.

Externá časť a písomná forma internej časti maturitnej skúšky sa v tomto školskom roku bude konať v riadnom termíne 15.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite