Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Heger vyzval Žilinku k prehodnoteniu svojho postoja k paragrafu 363

.redakcia .tasr .slovensko

V odpovedi na otvorený list generálneho prokurátora Maroša Žilinku sa okrem iného uvádza, že jeho tvrdenia, že opoziční politici Žilinku využívajú ako „štít v bezohľadnom politickom boji s cieľom pokračovať v deštrukcii právneho štátu, je opreté o fakty.“

Heger vyzval Žilinku k prehodnoteniu svojho postoja k paragrafu 363 SITA/Branislav Bibel

generálny prokurátor SR Maroš Žilinka by mal dať verejne najavo, že nesúhlasí s tým, aby ho opoziční politici využívali v bezohľadnom politickom zápase. V odpovedi na otvorený list generálneho prokurátora to uviedol predseda vlády SR Eduard Heger (OĽANO).

Premiér zároveň zdôraznil, že svoje tvrdenie o tom, že opoziční politici zneužívajú osobu generálneho prokurátora v mocenskom zápase so snahou pokračovať v deštrukcii právneho štátu, opiera o fakty. „Netvrdím, že sa v tomto zápase osobne angažujete a chcem zároveň aj veriť, že Vám je to rovnako nepríjemné. V takom prípade by však veci určite prospelo, keby ste to dali aj verejne najavo a vyzvali ich, aby sa Vašou osobou nezaštiťovali,“ napísal Žilinkovi premiér.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite