Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zuzana Baťová končí ako riaditeľka Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv

.tasr .slovensko

Pre TASR to uviedla hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR Zuzana Eliášová.

Zuzana Baťová končí ako riaditeľka Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv SITA/Kancelária prezidentky SR Riaditeľka Štátneho ústavu na kontrolu liečiv (ŠÚKL) Zuzana Baťová a prezidentka SR Zuzana Čaputová počas prijatia v Prezidentskom paláci v rámci diskusie o ruskej vakcíne Sputnik V na prevenciu ochorenia covid-19

štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) povedie od februára Peter Potúček. Na poste riaditeľa a generálneho tajomníka úradu vystrieda Zuzanu Baťovú. Potúček bude ústav viesť do ukončenia riadneho výberového konania. 

„Pani Baťová odchádza na základe vlastného rozhodnutia,“ vysvetlila Eliášová. Baťová sa poďakovala kolegom aj okruhu partnerov, s ktorými spolupracovala. Je presvedčená, že novému riaditeľovi odovzdáva vedenie dobre fungujúcej štátnej inštitúcie. „Doktora Potúčka poznám ako odborníka z praxe, a preto mám dôveru, že ŠÚKL bude v správnych rukách a že bude zabezpečená kontinuita procesov,“ poznamenala.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite