Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

COVID automat sa transformuje, celé Slovensko bude fungovať v štyroch režimoch

.sita .slovensko

Prevádzky a služby budú plošne otvorené od 5:00 hod. do 22:00 hod. V rámci zamestnania bude platiť OTP režim, avšak pre tých, ktorí tak môžu fungovať, sa odporúča práca z domu.

COVID automat sa transformuje, celé Slovensko bude fungovať v štyroch režimoch SITA/Martin Medňanský

COVID automat sa pretransformuje, zavádzajú sa jednotné opatrenia pre celé územie Slovenska. Prevádzky a služby budú plošne otvorené od 5:00 hod. do 22:00 hod. V rámci zamestnania bude platiť OTP režim, avšak pre tých, ktorí tak môžu fungovať, sa odporúča práca z domu. Vyplýva to z návrhu, ktorý na stredajšom rokovaní schválila vláda. Po novom budú existovať štyri druhy režimov, k režimu základ, OTP a OP pribude ešte režim OP+ po vzore z Nemecka. Platnosť COVID pasov sa navyše od 1. februára skráti z 12 na 9 mesiacov v súlade s tým, ako to je v ostatných štátoch Európskej únie.

V režime základ nebude nutné sa preukazovať statusom o očkovaní proti ochoreniu covid-19, o prekonaní tohto ochorenia, ani o negatívnom teste na prítomnosť koronavírusovej infekcie.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite