Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ficova snaha vytvoriť obraz o nezákonných stíhaniach, je zavádzanie, uviedol Šeliga

.tasr .slovensko

„​Dnešné vyjadrenia predsedu Smeru Roberta Fica sú ďalšou a dlhotrvajúcou snahou o zastrašovanie a spochybňovanie sudcov Najvyššieho súdu Slovenskej republiky,“​ vyhlásil poslanec Juraj Šeliga (Za ľudí) na margo tlačovej konferencie Roberta Fica.

Ficova snaha vytvoriť obraz o nezákonných stíhaniach, je zavádzanie, uviedol Šeliga SITA/Branislav Bibel

„Robert Fico sa snaží dlhodobo vytvárať obraz zaujatých sudcov, ktorí sa snažia ublížiť jemu a jeho blízkym osobám, ktoré sú podozrivé zo závažnej trestnej činnosti. Je to cielená a premyslená snaha spochybniť všetkých a všetko, a to preto, aby narušil dôveru v justíciu a nezávislé súdy. Fico takto postupuje už rok a pol od momentu, kedy pochopil, že Bödör, Gašpar, Výboh a ďalší môžu začať rozprávať aj o jeho osobe,“ vysvetľuje Šeliga.

„Zároveň sú tieto aktivity odkazom pre ľudí vo väzbe, aby za žiadnych okolností nezačali rozprávať o 12-ročnom období vlády Smeru a úlohe Roberta Fica na podozrivých aktivitách.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite